Давайте приготуємо чудовий вегетаріанський капустяний салат, який не тільки багатий на вітаміни, але і приготовлений швидко і легко.
Цей салат ідеально підходить для зимового часу, коли хочеться одержати порцію корисних елементів.
Вам потрібні такі інгредієнти для чотирьох порцій:
Інгредієнти:
- 90 г червонокачанної капусти
- 80 г китайської капусти
- 60 г білокачанної капусти
- 2 морквини
- 1 цибуля ріпчаста
- 2 червоні яблука
- 4 ст. л. апельсинового соку
- 2 стебла селери
- 55 г кукурудзи (консервованої)
- 2 ст. л. родзинок
Для заправки:
- 4 ст. л. натурального йогурту
- 1 ст. л. дрібно нарізаної свіжої петрушки
- Чорний мелений перець (за смаком)
Процес приготування:
-
Дрібно наріжте всі види капусти і наріжте цибулю півкільцями. Додайте у велику миску, а також покладіть туди терту моркву.
Популярні новини заразПоказати щеГрошей навіть на хліб не буде: продукти у 2026 стануть "недоступними" через відключення світла
Кохання без гальм: яким знакам Зодіаку 2026 року зірве дах і розіб'є старі сценарії
Фінал "Холостяка" з Тарасом Цимбалюком: хто стане його обраницею та коли ми про все дізнаємось
Виробники авто вас обманюють: 7 прихованих опцій, які можна активувати самостійно
-
Наріжте яблука тонкими скибочками, збризкайте їх апельсиновим соком і додайте в миску з капустою. Туди ж покладіть кукурудзу, дрібно нарізану селеру та родзинки. Полийте апельсиновим соком, що залишився і ретельно перемішайте.
-
Для приготування заправки змішайте йогурт, рубану петрушку і додайте до смаку чорного меленого перцю. Залийте цією запашною капустяний салат і ще раз добре перемішайте.
Тепер у вас готовий вітамінний салат, насичений різноманітними смаками та користю для організму.
Насолоджуйтесь цією простою і здоровою стравою, готовою всього за кілька хвилин!
