Тісто філо, лист за смаком
Куряче філе 400 г
Печериці 300 г
Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.
Вершки 50 г
Твердий сир 90 г
Олія вершкове 73% 50 г

Куряче філе, гриби та цибулю наріжте невеликими кубиками. Натріть сир на великій тертці.

Підсмажте м'ясо у розігрітій сковороді протягом 5-7 хвилин. Додайте цибулю, гриби, спеції, перемішайте. Влийте вершки. Просмажте до готовності, перекладіть у миску і дайте трохи охолонути.

Додайте|добавляйте| сир, перемішайте.

Викладіть листи тесту, як показано на відео, перемазавши їх розтопленим вершковим маслом. Викладіть начинку, загорніть і випікайте в розігрітій на 180 ° C духовці протягом 30-40 хвилин.

Читайте також:

У ньому немає ні ложки борошна: рецепт ситного та соковитого м'ясного пирога в капустяному листі

Популярні новини зараз

Обов'язкова вакцинація з 1 січня: в Україні ввели новий календар, що треба знати кожному

Хто освідчується у коханні, а кому час бігти: великий любовний гороскоп на грудень-2025 для всіх знаків Зодіаку

"Зимова підтримка" раптово змінена: на що тепер дозволяти витратити 1000 гривень

Світло не відключать, поки..: з 1 грудня українцям дають новий захист

Показати ще

Його називають "Польський равлик": рецепт апетитного листкового пирога з м'ясним фаршем

Його з'їдають і просять ще: рецепт старовинного карпатського картопляного пирога з м'ясним фаршем