Для приготування чебуреків з капустяного листя та курячого фаршу знадобиться такий набір продуктів:

  • капуста білокачанна - 650 г або капустяне листя - 6 шт.;
  • фарш курячий - 300 г;
  • яйця - 4 штуки;
  • цибуля ріпчаста - 170 г (1 шт.);
  • борошно – 60 г;
  • сухарі панірувальні - 80 г;
  • орегано сушений – 0,25 ч. ложка
  • базилік сушений - 0,25 ч. ложки;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • олія рослинна (для смаження) - 60-75 мл

Насамперед підготуємо начинку для наших "чебуреків". Цибулину потрібно очистити та подрібнити у блендері до стану кашки. Змішуємо цибулю, курячий фарш, яйце, орегано, базилік, сіль та мелений перець. Все добре перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса.

У капусти вирізати качан, варити після закипання 5-7 хвилин. Зняти верхнє листя, дати охолонути.

Яйця розбити в ємності та збити із сіллю.

В іншій ємності з'єднати борошно та крохмаль. У третю ємність висипати сухарі.

У листя капусти зрізати ущільнення, воно посередині і злегка відбити листя молотком.

Популярні новини зараз

По світлу стане простіше: графіки відключень електроенергії сильно пом'якшать

Тепер ніяк не пересидіти: мобілізація готує сюрприз "ухилянтам"

ПриватБанк ріже кеш: нові ліміти, через які доведеться планувати кожну гривню

ПФУ мовчить, а ви втрачаєте гроші: три хитрі способи підняти свою пенсію, про які ніхто не попереджає

Показати ще

На одну половину викласти трохи більше столової ложки фаршу. Злегка підігнути краї, сформувати чебурек та обрізати нерівності.

Обваляти в муці, потім - в яйці і в панірувальних сухарях.

Обсмажувати до золотистої скоринки із двох сторін.

Читайте також:

Захочеться з'їсти кілька порцій: рецепт закуски, яка називається "Чоловіча". Це смакота

Королівська страва: рецепт курячих котлет з сиром та грибами. Ви в них закохаєтесь

Райська насолода: рецепт ікри з баклажанів, яблук та буряків. Такого ви ще не куштували