Намазки на хліб - швидкий і зручний спосіб поснідати, перекусити або просто доповнити свій прийом їжі.

Звичайно, найчастіше в хід у нас йдуть паштети та магазинні намазки, але знати пару рецептів теж не зашкодить, адже так у вас буде більший вибір. Тому пропонуємо вам рецепт ніжної та насиченої намазки, яку ви з дадістю захочете готувати щоранку.

Яєчна намазка, кадр з відео

Інгредієнти:

яйця - 4 шт.;
бекон сирокопчений - 70 г;
цибуля зелена - пучок;
гірчиця - 1 ч.л.;
майонез – 1 ст.л.;
хліб.

Приготування намазки з бекону:

1.Нарізаємо невеликими скибочками хліб та підсушуємо його у сковороді. Також у сковороді обсмажуємо бекон, відварюємо круто яйця.

2. Натираємо на великій тертці варені яйця, шаткуємо бекон. Додаємо бекон до яєць, шаткуємо туди ж зелену цибулю.

Популярні новини зараз

Готуйтесь, ТЦК можуть отримати право стріляти: в Україні народжується свій "Ізраїль"?

Яйця по 100 гривень і м’ясо по 360: що реально буде дорожчати перед Новим роком в супермаркетах

Ложка солі - і буряк стає як цукерка»: секрет, який ховають городники

Українцям відкрили хитрий спосіб платити за світло вдвічі менше: запрацює вже з 1 січня

Показати ще

Яєчна намазка, кадр з відео

3.Викладаємо до суміші продуктів гірчицю та майонез, перемішуємо. Змащуємо суміш на шматочки підсушеного хліба.

Виходить цікава намазка для сніданку. Можна замінити зелену цибулю на петрушку, іншу зелень, а також додати чорний перець. До цієї намазки також підходять різні овочі, з якими можна скласти ситний бутерброд.

Читайте також:

Таку смакоту проковтніте цілком: рецепт запечених яблук з горіхами, медом і корицею .

Легендарна кабачкова ікра "смак дитинства": рецепт наших бабусь.