Цей яскравий та унікальний салат зачарує ваших гостей дивовижним поєднанням смаків та текстур.

Інгредієнти:

Кальмари: 350 г.

Цибуля: 1 шт.

Варені яйця: 4 шт.

Варений рис: 50 г

Популярні новини зараз

"Закони мають діяти не лише на Землі, а й у космосі": стався перший злочин поза планетою, як все закінчилось

ПФУ мовчить, а ви втрачаєте гроші: три хитрі способи підняти свою пенсію, про які ніхто не попереджає

Тисяча від Зеленського: чому українці досі не отримали гроші і що робити

Настя Каменських знову розізлила українців і вибрала не українську мову: "Дуже шкода, що Ви так вчинили"

Показати ще

Варена куряча грудка: 200 г.

Твердий сир: 100 г

Волоські горіхи: 120 г.

Майонез: до смаку.

Кроки приготування:

Відварити кальмари в підсоленій воді протягом 3 хвилин. Після приготування наріжте тонкими смужками. Використовуйте салатне кільце, щоб викласти кальмари першим шаром. Додайте зверху трохи майонезу.

Наріжте цибулю півкільцями. Розкришайте варені яєчні жовтки і змішайте їх із цибулею. Помістіть цю суміш другим шаром салатне кільце і злегка змастіть майонезом.

Поступово розподіліть відварний рис за попереднім шаром. Знову трохи змастіть майонезом.

Потім наріжте курячі грудки кубиками і додайте її наступним шаром. Нанесіть тонкий шар майонезу.

Натріть твердий сир і розподіліть його поверх курки.

Після цього натріть варені яєчні білки і використовуйте їх як останній шар. Зверху посипте дрібно меленими волоськими горіхами для декоративного та ароматного завершення.

Ось і все, охолодіть салат протягом кількох годин, щоб шари змішалися, а потім подавайте, щоб здивувати своїх гостей цією святковою стравою.

Читайте також:

Шашлик та відбивні навіть поряд не стояли: рецепт пікантної свинини з чорносливом

"Олів'є" та "Оселедець під шубою" нікого не здивують: рецепт крутого салату "Снігова королева" на Новий рік

Насичений і прозорий холодець із курки: рецепт без желатину на Різдво та Новий рік