Якщо ви любите малосольні помідори і готові їсти їх без зупинки - це рецепт для вас. Ці ароматні малосольні помідори виходять дуже смачними та готові до вживання вже через добу.

Отже, щоб приготувати ароматні малосольні помідори, знадобиться такий набір продуктів:
  • листя селери - 2 гілочки;
  • петрушка свіжа – 2 гілочки;
  • гострий перець – ½ штуки;
  • часник – 5 зубчиків;
  • цибуля ріпчаста - 1 штука;
  • помідори – 1 кг;
  • вода - 1 л;
  • перець чорний горошком – 5 штук;
  • сіль – 2 ст. ложки;
  • цукор – 4 ст. ложки;
  • оцет столовий 9% - 3 ст. ложки.

Для цього рецепту найкраще підійдуть свіжі та міцні помідори з віддаленою плодоніжкою. Закуска виходить смачна і дуже красиво, якщо використовувати помідори невеликого розміру.

До речі, її можна готувати цілий рік. І з домашніми помідорами, і з купленими в магазині вона виходить смачною.

Крупно нарвіть гілочки селери та петрушки. Порубайте гострий перець, часник та цибулю. Викладіть ці інгредієнти у каструлю.

Помідори миємо, робимо надріз навхрест або проколи в місці кріплення плодоніжки. Додати в каструлю.

Популярні новини зараз

Тотальна мобілізація всіх українців: у ЗСУ зробили важливе попередження

Пенсіонерам готують "удар": виплати уріжуть у кілька разів - хто залишиться ні з чим

Скільки реально коштує місяць життя Наталії Могилевської: цифри, які шокують

Тушонка за ГОСТом: домашній делікатес, який "переплюне" магазинні консерви, рецепт

Показати ще
Закип'ятіть воду. Вмішайте перець горошком, сіль та цукор. Прогрійте до розчинення піску. Введіть оцет.
Залийте помідори маринадом. Накрийте тарілкою та встановіть на неї банку з водою. Залишіть за кімнатної температури на добу.
Малосольні помідори швидкого приготування вживаються як легка закуска, подаються до гарячих м'ясних і овочевих страв як гарнір, у тому числі.
Важливо!
  • Хто любить більш насичений солоний смак, то можна потримати помідори довше, ніж добу. 

Читайте також:
Ви не захочете виходити з-за столу: рецепт соковитої курки, фаршированої молодою картоплею
Вона ідеально підійде для м'яса та салатів: рецепт найсмачнішої маринованої цибулі на зиму без стерилізації
І спробуйте сказати, що це не смакота: рецепт овочевої запіканки з баклажаном, помідорами та сиром