Якщо ви любите малосольні помідори і готові їсти їх без зупинки - це рецепт для вас. Ці ароматні малосольні помідори виходять дуже смачними та готові до вживання вже через добу.

Отже, щоб приготувати ароматні малосольні помідори, знадобиться такий набір продуктів:
  • листя селери - 2 гілочки;
  • петрушка свіжа – 2 гілочки;
  • гострий перець – ½ штуки;
  • часник – 5 зубчиків;
  • цибуля ріпчаста - 1 штука;
  • помідори – 1 кг;
  • вода - 1 л;
  • перець чорний горошком – 5 штук;
  • сіль – 2 ст. ложки;
  • цукор – 4 ст. ложки;
  • оцет столовий 9% - 3 ст. ложки.

Для цього рецепту найкраще підійдуть свіжі та міцні помідори з віддаленою плодоніжкою. Закуска виходить смачна і дуже красиво, якщо використовувати помідори невеликого розміру.

До речі, її можна готувати цілий рік. І з домашніми помідорами, і з купленими в магазині вона виходить смачною.

Крупно нарвіть гілочки селери та петрушки. Порубайте гострий перець, часник та цибулю. Викладіть ці інгредієнти у каструлю.

Помідори миємо, робимо надріз навхрест або проколи в місці кріплення плодоніжки. Додати в каструлю.

Популярні новини зараз

Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще
Закип'ятіть воду. Вмішайте перець горошком, сіль та цукор. Прогрійте до розчинення піску. Введіть оцет.
Залийте помідори маринадом. Накрийте тарілкою та встановіть на неї банку з водою. Залишіть за кімнатної температури на добу.
Малосольні помідори швидкого приготування вживаються як легка закуска, подаються до гарячих м'ясних і овочевих страв як гарнір, у тому числі.
Важливо!
  • Хто любить більш насичений солоний смак, то можна потримати помідори довше, ніж добу. 

Читайте також:
Ви не захочете виходити з-за столу: рецепт соковитої курки, фаршированої молодою картоплею
Вона ідеально підійде для м'яса та салатів: рецепт найсмачнішої маринованої цибулі на зиму без стерилізації
І спробуйте сказати, що це не смакота: рецепт овочевої запіканки з баклажаном, помідорами та сиром