Продукти (на 4 порції):

  • лаваш тонкий – 110 г (1 лист);
  • макарони (спіральки) – 100 г;
  • ковбаса копчена - 130 г;
  • сир твердий – 100 г;
  • майонез – 90 г;
  • кетчуп – 80 г;
  • яйце – 1 шт;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений на смак.

У сотейнику або невеликій каструлі доводимо до кипіння воду, солимо і висипаємо макарони. Варимо після повторного закипання 7 хвилин (або згідно з часом, вказаним на упаковці).
Відкидаємо готові макарони на друшляк.

Включаємо духовку для розігріву до 190 градусів.

Ковбасу потрібно нарізати дрібною соломкою, а сир натерти на дрібній тертці (частину сиру потрібно відкласти для посипання рулету).

Відокремлюємо жовток від білка: жовток розбовтуємо, а білок змішуємо з майонезом.

Починаємо процес збирання.

Популярні новини зараз

Чарівний новорічний рецепт: салат "Діана" з плавленим сиром, буряком та магією

Зимовий прогрів - брехня століття? Експерт розніс у пух і прах головний міф водіїв

"Закони мають діяти не лише на Землі, а й у космосі": стався перший злочин поза планетою, як все закінчилось

Квартал 95 на межі? Ірина Сопонару чесно розповіла, чи чекає на друзів Зеленського неминучий фінал

Показати ще

На столі розкладаємо лаваш (розмір мого – 38х40 см). Зверху по ньому розмазуємо кетчуп. Обов'язково треба добре промазати краї, не доходячи трохи до одного, який буде зверху.

Далі рівномірно викладаємо відварені макарони, а потім шар ковбаси. Перчим.

Змащуємо майонезом і посипаємо переважно сиру.

Згортаємо лаваш із начинкою в рулет. Змащуємо зверху жовтком і посипаємо сиром, що залишився.

Поміщаємо рулет на лист, застелений пергаментним папером і відправляємо в попередньо розігріту духовку хвилин на 20 при 190 градусах.

Для подачі нарізати рулет середніми шматочками.

Читайте також:

Не робіть цього в жодному разі: чому не можна крихти зі столу змітати рукою

Шикарно навіть без м'яса: рецепт ніжних голубців із гречкою та грибами

Справжня насолода: рецепт швидкого пирога з консервованою рибою, сиром та яйцями