Соковиті курячі ніжки, замариновані в соєвому соусі та кетчупі, стануть вашою улюбленою стравою ще на етапі підготовки до готування. Адже для приготування соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі, використовуються улюблені всіма спеціями та соусами.
Детальніше про страву за рецептом соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі, інформує офіційний сайт найзнаменитішого кухаря України Євгена Клопотенка.
Для приготування страви за рецептом соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі нам знадобиться:
Спосіб приготування страви за рецептом соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі:
1. Для початку приготування соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі, увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів і підготуйте м'ясо. Візьміть 800 грамів курячих ніжок, помийте та обсушіть паперовим рушником.
"Не люблю і не вірю": Олег Винник жорстко пройшовся по українському шоу-бізнесу і різко обірвав дружину
Томати кричать про проблеми, але ми їх не чуємо: як листя видає все без аналізів
Володимир Зеленський пояснив, що чекає на російську мову та УПЦ МП в Україні: "Це єдине, що може об’єднати всіх"
Квартал 95 на межі? Ірина Сопонару чесно розповіла, чи чекає на друзів Зеленського неминучий фінал
2. Перекладіть курячі гомілки в миску, додайте сіль і перець до смаку, збризкайте 2 столові ложки соняшникової олії, добре перемішайте і поставте запікатися при температурі 180 градусів на 25 хвилин.
3. Поки гомілки запікаються, приготуйте соус до них. У невеликій мисці з'єднайте 6 столових ложок соєвого соусу, 5 столових ложок кетчупу або томатного соусу, подрібнені 3 зубчики часнику та половину перцю чилі.
4. Вилийте соус для соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі, на сковороду, на середній вогонь і випарюйте протягом 3-5 хвилин, поки соус для соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі не загусне.
5. Готові соковиті курячі ніжки, замариновані в соєвому соусі та кетчупі дістаньте з духовки та викладіть у сковороду із соусом.
6. Тушіть соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі в соусі протягом 5 хвилин, періодично помішуючи так, щоб вони рівномірно покрилися соусом.
7. Подавайте готові соковиті курячі ніжки, замариновані в соєвому соусі та кетчупі, гарячими, посипавши їх чорним або звичайним кунжутом.
Це простий і швидкий рецепт соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі, який підійде для вечірньої вечері чи обіду. Соковиті курячі ніжки, замариновані в соєвому соусі та кетчупі, забезпечать вишуканий смак і сподобаються всій родині. Також можна експериментувати з інгредієнтами та додавати в соковиті курячі ніжки, замариновані в соєвому соусі та кетчупі свої улюблені спеції, щоб надати страві неповторного аромату та смаку.
Читайте також:
Вона просто чудова в спеку: рецепт прохолодної окрошки на кефірі з одним секретом
Куди там тій шаурмі: рецепт конвертиків з лавашу з начинкою з курки, сиру та помідорів
Піднос розкидають за 2 хвилини: рецепт гарячих бутербродів з крабовими паличками, сиром та яйцем
