Такі баклажани з майонезом за єврейським рецептом холодної закуски сподобаються всім гурманам єврейської кухні.
Докладніше про те, як приготувати страву за єврейським рецептом холодної закуски з баклажанів з майонезом, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за єврейським рецептом холодної закуски з баклажан з майонезом нам знадобиться:
- баклажани - 2 шт.
- тхина (паста кунжутна) - 4-5 ст. л.
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- часник - 2-3 зуб.
- олія оливкова- 2 ст. л.
- майонез (пістний) - 2 ст. л.
- сіль - 1/2 ч. л.
- перець чорний - за смаком
Спосіб приготування страви за єврейським рецептом холодної закуски з баклажанів з майонезом:
Баклажани за єврейським рецептом холодної закуски з баклажанів з майонезом розрізати вздовж на чотири частини, загорнути в алюмінієву фольгу і запікати в духовці за температури 200 градусів протягом 15-20 хвилин. Покласти на 5 хвилин у пакет, потім очистити від шкірки за єврейським рецептом холодної закуски з баклажанів з майонезом.
Грошей навіть на хліб не буде: продукти у 2026 стануть "недоступними" через відключення світла
Ви її вириваєте і викидаєте, а дарма: це бур'ян перетворює бочку води на добриво потужніше хімії
В Україні помітили BMW 7, яка пережила НДР, космонавтів і час - ви не повірите, в якому вона стані
Виробники авто вас обманюють: 7 прихованих опцій, які можна активувати самостійно
Цибулю за єврейським рецептом холодної закуски з баклажанів з майонезом нарізати якомога дрібніше і трохи обсмажити на оливковій олії, так само дрібно порізаний часник.
Якщо ви хочете, щоб закуска за єврейським рецептом холодної закуски з баклажанів з майонезом була грубішою (зі шматочками овочів), ви можете все розрубати ножем. Мені більше подобається блендер, я розмелюю всі буквально 3-4 хвилини.
Закуску за єврейським рецептом холодної закуски з баклажанів з майонезом викинути в герметичний посуд і можна зберігати в холодильнику до 5 днів. При подачі хацилім можна трохи полити ароматною оливковою або кунжутною олією. Добре подавати зі свіжими теплими коржами та свіжими овочами. Смачного!
Читайте також:
Вас благатимуть, щоб готували таке щодня: рецепт соковитих домашніх біляшів з м'ясом на кефірі
Спокуса від тітки Сари: рецепт незвичайної аджики по-єврейськи
