Цей простий і смачний рецепт стане у нагоді кожному, хто любить насолоджуватися ароматними та ситними стравами. А якщо ви шукаєте спосіб урізноманітнити свій обід чи вечерю, то ця страва стане чудовим вибором.
Докладніше про приготування реберців з картоплею в мікрохвильовій печі читайте в нашому матеріалі.
Для приготування реберців з картоплею в мікрохвильовій печі нам знадобиться:
- Ребра свинячі - 300 г
- Картопля (середнього розміру) - 5 шт
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Приправа - за смаком
Спосіб приготування реберців з картоплею в мікрохвильовій печі.
Щоб приготувати реберця з картоплею в мікрохвильовій печі, почніть з того, щоб очистити картоплю і нарізати її невеликими шматочками.
Потім промийте реберця і наріжте їх на порції для реберців з картоплею в мікрохвильовій печі. Викладіть їх у миску і перемішайте з приправами, сіллю та перцем, щоб додати їм смаку для реберців з картоплею в мікрохвильовій печі.
Різдво з бонусом: суд подарував Мерайї Кері майже $110 тисяч через пісню "All I Want For Christmas Is You"
Мороз −10, а в салоні вже тепло: водії роками гріли авто неправильно
За мільйони доларів: МОН придумало, як зупинити втечу українських студентів за кордон
Пенсії підняли - а жити легше не стало: куди насправді зникають гроші пенсіонерів
Візьміть рукав для запікання та зав'яжіть його з одного боку. Викладіть рукав на блюдо і рівномірно розподіліть усередині картопля, посоліть і поперчіть її небагато.
Покладіть реберця на картоплю в один шар. Потім випустіть повітря з рукава та зав'яжіть другий кінець. Підверніть "хвостики" під рукав, щоб вони не заважали під час обертання страви.
Готуйте за максимальної потужності протягом 20-40 хвилин, залежно від кількості м'яса на ребрах.
В результаті, ваші гості або домочадці будуть приємно вражені, як швидко страва буде готова. Приємного апетиту та відмінного настрою!
Читайте також:
Це справді неземна насолода: рецепт авокадо, фаршированого курячим філе
Таке розмітять і дорослі, і діти: рецепт чудового курячого філе в морквяному клярі
Це справжній ресторанний шедевр: рецепт кальмарів, фаршированих грибами, рисом та сиром у духовці
