Вино червоне міцне - 750 мл Апельсин – 1 шт. Сік апельсиновий - 400 мл Кориця - 2 палички Цукор (звичайний або коричневий) – 125 г (за смаком)

З'єднати в каструлі вино, апельсиновий сік, палички кориці та цукор. Нагрівати на середньому вогні, помішуючи, поки|доки| цукор не розчиниться.

Вимити апельсин, нарізати шматочками разом із шкіркою.

Додати в каструлю з напоєм шматочки апельсина.

Залишити апельсиновий глінтвейн на невеликому вогні на 10 хвилин|мінути|. Не давати глінтвейну закипіти, щоби алкоголь не випарувався!

Подавати апельсиновий глінтвейн відразу ж, гарячим, розлив напій у теплостійкий посуд. Апельсин та корицю можна залишити.

Читайте також:

Освіжає і бадьорить: рецепт холодної кави з вишнею та медом. Це варто спробувати

Популярні новини зараз

"Зимова підтримка" раптово змінена: на що тепер дозволяти витратити 1000 гривень

Тепер ніяк не пересидіти: мобілізація готує сюрприз "ухилянтам"

Грудень 2025: карта Таро для кожного знака Зодіаку розкриває доленосні шанси – хто розбагатіє, а хто зустріне кохання

Нова мобілізація у 2026 році: що може зміниться для українців

Показати ще

Обов'язково спробуйте: рецепт домашньої "Фанти" на зиму

Про магазинне ви забудете: рецепт домашнього лимонаду "Тархун". Смак як у дитинстві