Для рибного бульйону маю заморожені обрізки лосося. Заливаю їх водою, доводжу до кипіння, кидаю лавровий лист, пару перців горошком. Варю 40 хвилин.
Рибне філе посипати сіллю, нарізати шматочками і обсмажити в 50 мл олії до легкого золотистого кольору.
Цибулю подрібнити і спасерувати на олії.
Додати томатний соус та червоний мелений перець.
Влити бульйон і трохи посолити. Довести до кипіння.
На дно горщика (вогнетривкого посуду) покласти лавровий лист і перці горошком. Потім укласти смажену рибу. Можна розкласти рибу в маленькі порційні горщики. Тоді час запікання трохи зменшити.
Залити бульйоном із цибулею.
Заправити розтертим часником та зеленню. Накрити кришкою та поставити в духовку. Запікати печеню з риби 50 хвилин при 180 градусах (з огляду на час нагрівання духовки).
Популярні новини зараз
Показати ще
Новорічна пастка: як 31 грудня не перетворився на +5 кг на 8 січня - чесно і без дієт
Чому ваша цвітна капуста ніколи не виросте: помилка, яка вбиває врожай
Мінус пенсія: за що виплати можуть обрізати повністю та без попередження
"Рідкісна дичина": поляки знайшли унікальний пікап на базі "Волги" ГАЗ-21
До столу печеню з риби подавати в горщику. До риби можна відварити картоплю.
