Лаваш тонкий – 150 грам;

Крабові палички – 6 штук;
Майонез – 3 стол.л.;
Сіль – 2 грами;
Рослинна олія - ​​50 мл.
Насамперед беремо лаваш і розрізаємо його на три рівні частини, змащуємо кожну майонезом і додаємо сіль. До речі, якщо лаваш недостатньо еластичний, слід його злегка змочити водою незадовго до початку приготування.
Крабові палички потрібно нарізати кружальцями чи кубиками.
Тепер на кожну частину лаваша кладемо дві подрібнені крабові палички.
Загортаємо заготовки в конвертики. Обсмажуємо їх на олії з двох сторін до золотистої скоринки.
Готові конвертики викладаємо на тарілку з паперовим рушником, щоб скло зайве масло.

До речі, для конвертиків з лаваша на сковороді в якості начинки можна брати абсолютно будь-які продукти: сир/зелень, картопляне пюре/цибуля, гриби/цибуля, сир/родзинки, курка/сир. Варіацій безліч, вибирайте за смаком чи за наявності продуктів.

Читайте також:

Таке захочеться повторювати щодня: рецепт східних грінок з лавашу, м'якого сиру та крабових паличок

Ви точно хвастатиметеся цим рецептом: як приготувати соковиту закуску з лаваша з начинкою з овочів

А це вже щось нове: рецепт сосисок у лаваші з картопляним пюре та сиром

Популярні новини зараз

Гроші тепер можна витратити навіть онлайн: уряд тихо розширив “Зимову тисячу” і кешбек, що змінилося для українців

Кохання без гальм: яким знакам Зодіаку 2026 року зірве дах і розіб'є старі сценарії

Війна триватиме ще роки: ветеран пояснив, чому мирні переговори – лише "танці" на крові

В Україні помітили BMW 7, яка пережила НДР, космонавтів і час - ви не повірите, в якому вона стані

Показати ще

Даремно ви не готували таке раніше: рецепт шикарного оселедця під шубою в лаваші