У мережі розмістили рецепт фаршированих яєць із маринованими опеньками.

Інгредієнти:

4 курячі яйця.

4 столові ложки майонезу (бажано 72% жирності).

2 волоських горіха.

20 г маринованих грибів.

Популярні новини зараз

Світло не відключать, поки..: з 1 грудня українцям дають новий захист

"Закони мають діяти не лише на Землі, а й у космосі": стався перший злочин поза планетою, як все закінчилось

Квартал 95 на межі? Ірина Сопонару чесно розповіла, чи чекає на друзів Зеленського неминучий фінал

Тисяча від Зеленського: чому українці досі не отримали гроші і що робити

Показати ще

2 гілочки петрушки.

Приготування:

Приготуйте яйця круто.

Після охолодження обережно очистіть їх.

Розріжте кожне яйце вздовж навпіл і обережно видаліть жовтки з половинок і помістіть в миску.

Яєчні жовтки розімніть вилкою до однорідної маси і додайте до них майонез і добре перемішайте до одержання кремоподібної маси.

Варені яйця: скрін з відео

Потім очистіть волоські горіхи від шкаралупи і наріжте їх невеликими шматочками. Також злийте воду з маринованих грибів та дрібно наріжте їх.

Після цього розділіть половинки яєчного білка на дві групи - одну для "горіхової" начинки, іншу для "грибної".

Викладіть жовткову суміш назад у половинки, рівномірно заповнюючи їх.

Для горіхової начинки: поверх жовткової начинки викладіть шматочки подрібнених волоських горіхів.

Для грибної начинки: прикрасьте нарізаними маринованими грибами та листям петрушки.

Ось і все, просто викладіть фаршировані яйця на блюдо сервіровки.

Читайте також:

Такого ви точно не куштували: рецепт молодої капусти, запеченої з вершками та вином

Ще смачніше, ніж олів'є: рецепт салату з ковбасою, зеленим горошком та кукурудзою

По-весняному яскраво та смачно: рецепт бутербродів з сиром, черемшею та помідором