Традиція цибульного супу походить від Франції XVII століття, де він вважався стравою бідняків через свої прості та недорогі інгредієнти. Однак згодом він став улюбленою їжею для людей у всьому світі.
Інгредієнти:
Плавлений сир – 3 шт.
Цибулина - 6 шт. середнього розміру.
Морква – 1 шт.
Картопля - 3-5 шт.
Цілими днями без світла: графіки відключення посилили, черг побільшало
Українцям відкрили хитрий спосіб платити за світло вдвічі менше: запрацює вже з 1 січня
Не наша традиція і шкода країні: чому українці мають забути про спражні ялинки на Новий рік
Бджоли у захваті: як звичайні квіти на грядках дають городникам зайві 40% урожаю
Вершкове масло - 50 г.
Вода – 2 літри.
Молотий чорний перець та сіль – за смаком.
Свіжий кріп для прикраси.
Приготування:
Для початку розтопіть масло на сковороді, додайте нарізану цибулю і обсмажте протягом 5 хвилин на середньому вогні.
Натріть моркву, змішайте її з цибулею і продовжуйте обсмажувати до золотистого кольору.
У каструлі доведіть до кипіння 2 літри води. Додайте смажену цибулю та моркву разом із нарізаною картоплею.
Потім додайте сіль та чорний перець за смаком. Дайте супу залишити протягом 15 хвилин на повільному вогні.
Натріть плавлений сир і розмішайте його в гарячому бульйоні, поки він повністю не розчиниться.
Ось і все, посипте свіжим кропом і подавайте гарячим із грінками або підсмаженим хлібом.
Нагадаємо, як приготувати смачне картопляне пюре: рецепт, який приховують у ресторанах
Раніше «hyser» повідомляв, секрет "трійці" від наших бабусь: рецепт ідеального тіста для вареників та пельменів
Як повідомляв «hyser», десерт "Наполеон" у склянці: простий і смачний рецепт без випічки - крутіше торта та морозива
