Печінка багата на залізо, білок і необхідні поживні речовини, що робить її фантастичним доповненням до здорового раціону.
Ці ніжні та соковиті котлети з курячої печінки легко приготувати і вони ідеально підійдуть навіть тим, хто зазвичай не любить печінку.
Інгредієнти:
Куряча печінка - 500 г.
2 яйця.
Кукурудзяна мука – 2 ст. л.
Більше не "Холостяк": Тарас Цимбалюк несподівано для всіх зробив вибір, червоні труси – без шансів
Зарядка не допомогла: Оля Полякова заснула прямо на сцені, а Єфросиніна не змовчала
"Червень, який змінив все": Лесі Нікітюк довелося доводити свою вагітність, фото з укриття пологового будинку
Кожен день як свято: соковита курочка "по-єврейськи", яка тане в роті, рецепт
Зелена цибуля – 5 стебел.
Сіль - за смаком.
Перець – за смаком.
Сушений часник – 1 ч. л.
Рослинна олія.
Сметана – для подачі.
Інструкції з приготування:
Для початку ретельно промийте курячу печінку, видаліть плівки та наріжте її невеликими шматочками.
Дрібно наріжте зелену цибулю і змішайте її з печінкою.
Окремо збийте яйця і додайте кукурудзяне борошно, сіль, перець і сушений часник. Ретельно перемішайте.
З'єднайте яєчну суміш із печінкою та цибулею, перемішуючи до однорідної маси.
Потім розігрійте сковорідку з рослинною олією. Викладайте порції суміші і обсмажуйте на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків. Не пересмажуйте, щоб котлети залишалися соковитими.
Ось і все подавайте теплими зі сметаною для додаткової смакової гами.
Нагадаємо, смак дитинства їх 90-х: забутий рецепт пісочного печива – дуже смачно, просто та дешево
Раніше «hyser» повідомляв, як приготувати соковите та смачне м'ясне кермо в духовці: рецепт у секретному маринаді
Як повідомляв «hyser», як приготувати смачний цибульний суп французькою: простий і дешевий рецепт