Печінка багата на залізо, білок і необхідні поживні речовини, що робить її фантастичним доповненням до здорового раціону.

Ці ніжні та соковиті котлети з курячої печінки легко приготувати і вони ідеально підійдуть навіть тим, хто зазвичай не любить печінку.

Інгредієнти:

Куряча печінка - 500 г.

2 яйця.

Кукурудзяна мука – 2 ст. л.

Популярні новини зараз

Мобілізація виходить на новий рівень: ЗСУ тепер будуть навіть за кордоном

Грушево-шоколадний кекс з горіхами: десерт, який підкорить ваше серце, рецепт

Весняні канікули під питанням: учні яких галузей залишаться без відпочинку

Як виростити гігантські овочі: секрети городу, які приховують дачники

Показати ще

Зелена цибуля – 5 стебел.

Сіль - за смаком.

Перець – за смаком.

Сушений часник – 1 ч. л.

Рослинна олія.

Сметана – для подачі.

Котлети з фаршу та печінки, кадр з відео

Інструкції з приготування:

Для початку ретельно промийте курячу печінку, видаліть плівки та наріжте її невеликими шматочками.

Дрібно наріжте зелену цибулю і змішайте її з печінкою.

Окремо збийте яйця і додайте кукурудзяне борошно, сіль, перець і сушений часник. Ретельно перемішайте.

З'єднайте яєчну суміш із печінкою та цибулею, перемішуючи до однорідної маси.

Потім розігрійте сковорідку з рослинною олією. Викладайте порції суміші і обсмажуйте на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків. Не пересмажуйте, щоб котлети залишалися соковитими.

Ось і все подавайте теплими зі сметаною для додаткової смакової гами.

Нагадаємо, смак дитинства їх 90-х: забутий рецепт пісочного печива – дуже смачно, просто та дешево

Раніше «hyser» повідомляв, як приготувати соковите та смачне м'ясне кермо в духовці: рецепт у секретному маринаді

Як повідомляв «hyser», як приготувати смачний цибульний суп французькою: простий і дешевий рецепт