Що може бути смачніше смаженого на багатті м'яса?! І справді, уявити обіди та вечері без засмаженого на багатті м'яса складно.

Інгредієнти для «Шашлики-рулети з індички з беконом»:

  • грудка індички (2 стейки індички) - 300 г;
  • бекон (сирокопчений) - 7 скибочок;
  • цибуля зелена - за смаком.

Стейки індички розрізати навпіл, пласти. М'ясо треба ретельно відбити.

З'єднати пласти, утворюючи прямокутник, посипати рубаною зеленою цибулею.

Зверху розкласти скибочки бекону.

Згорнути щільний рулет.

Популярні новини зараз

Гаманець постраждає: за російську мову в Україні готують жорсткі штрафи

Гроші тепер можна витратити навіть онлайн: уряд тихо розширив “Зимову тисячу” і кешбек, що змінилося для українців

Кохання без гальм: яким знакам Зодіаку 2026 року зірве дах і розіб'є старі сценарії

Рецепт салату "Улюбленець" зі шпротами: класика, яка точно заслуговує на вашого новорічного столу

Показати ще

Розрізати 9 однакових частин.

Смажити на сковороді чи ґратах – гриль.

По 3-4 хвилини з кожного боку, середній вогонь.

Подати гарячими, з овочами та лавашем.