Це чудовий спосіб зберегти смак грибів та насолоджуватися ними всю зиму.

Інгредієнти:

Свіжі гриби (лісові або куплені в магазині печериці).

Цибуля.

Часник (пара зубчиків).

Свіжий кріп (за бажанням).

Популярні новини зараз

Новий рік 2026 на смак удачі: що поставити на стіл, щоб Вогняний Кінь приніс гроші, кохання і драйв

BMW X7 2027: флагман стає розумним та отримує 900 "коней", ви не повірите, що ховається під капотом

Неймовірно смачно: рецепт ситних круасанів, які стануть вашим улюбленим сніданком

Тепер ніяк не пересидіти: мобілізація готує сюрприз "ухилянтам"

Показати ще

Вершкове масло (1 пачка, розм'якшене).

Сіль до смаку.

Інструкції з приготування:

Вимийте, очистіть та дрібно наріжте гриби.

Обсмажте нарізані гриби на сковороді до готовності і випаровування всієї вологи.

На іншій сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору.

Гриби

Додайте подрібнений часник і за бажанням свіжий кріп, обсмажуйте протягом хвилини або двох.

Потім змішайте приготовлені гриби та обсмажену цибулю на одній сковороді. Дайте суміші охолонути і додайте сіль до смаку.

У мисці змішайте охолоджену грибну суміш з розм'якшеним маслом до однорідної консистенції. Переконайтеся, що вона досить охолола, щоб масло не розтануло.

Після цього помістіть суміш на харчову плівку, скачайте в ковбаску і закрутіть краї, щоб запечатати.

Ось і все, заморозьте загорнуте грибне масло до затвердіння.

Читайте також:

Про покупне точно забудете: рецепт ніжного домашнього майонезу без хімії за кілька хвилин

Секретні інгредієнти, з якими тушкована капуста стане неземними ласощами

Засоліть капусту на зиму і не пошкодуєте: цей рецепт перетворить голубці на ресторанну страву – можна і так похрумтіти