Жодне застілля українців не обходиться без хрону. Його подають до холодця, до запеченого м'яса, до шпондера та черевця. Ще б пак, цей гострий і пікантний соус давно завоював серця українців.
Буряк відварений - 250 г Лимон - 1/2 шт. Сметана - 2-3 ст.л. Хрін (готова приправа) – близько 100 г (за смаком) сільЯк приготувати польську закуску з буряком?
Варений буряк натерти на тертці, збризкати соком лимона, посолити.
Додати сметану та консервований хрін до смаку. Перемішати.
Готову польську закуску зберігаємо в холодильнику.
Читайте також:
"Шахеди" літають та скидають вибухонебезпечні предмети: у МВС попередили українців, побачите це - не наближайтесь
Яке церковне свято 11 квітня: що не можна робити сьогодні і як уберегти сім'ю від хвороб та лиха
Мобілізація виходить на новий рівень: за покупку авто "зливають" у ТЦК - МВС вже у справі
Більше не видаватимуть готівку на відділеннях "Нової пошти": що змінилося з 1 квітня 2025 року
Дуже просто, але дуже смачно: рецепт салату з квасолею, морквою по-корейськи та пекінською капустою
Одна порція розлетиться за пару хвилин: рецепт салату з квашеної капусти з насінням льону та яблуком
Від них неможливо відірватися: пиріжки з капустою із тонкого хрусткого тіста, які називають "Сигари"
Навіть реєструватися не потрібно: українцям почали видавати продуктові набори – як отримати