Жодне застілля українців не обходиться без хрону. Його подають до холодця, до запеченого м'яса, до шпондера та черевця. Ще б пак, цей гострий і пікантний соус давно завоював серця українців.
Буряк відварений - 250 г Лимон - 1/2 шт. Сметана - 2-3 ст.л. Хрін (готова приправа) – близько 100 г (за смаком) сільЯк приготувати польську закуску з буряком?
Варений буряк натерти на тертці, збризкати соком лимона, посолити.
Додати сметану та консервований хрін до смаку. Перемішати.
Готову польську закуску зберігаємо в холодильнику.
Читайте також:
Імовірність масованого ракетного удару по Україні зростає з кожним днем: Жданов попередив українців
Доведеться збирати валізи: українських чоловіків змусять повернутися додому з Європи – що вже відомо
Секрет польських господарок: для чого кольорові речі прати з додаванням оцту – результат вас здивує
Вона ідеально підійде для м'яса та салатів: рецепт найсмачнішої маринованої цибулі на зиму без стерилізації
Дуже просто, але дуже смачно: рецепт салату з квасолею, морквою по-корейськи та пекінською капустою
Одна порція розлетиться за пару хвилин: рецепт салату з квашеної капусти з насінням льону та яблуком
Від них неможливо відірватися: пиріжки з капустою із тонкого хрусткого тіста, які називають "Сигари"
Навіть реєструватися не потрібно: українцям почали видавати продуктові набори – як отримати