У мережі поділилися рецептом турецького салату з помідорами, оливками, цибулею та хлібом.

Інгредієнти (на 6 осіб):

450 г свіжих помідорів нарізаних кубиками по 1 см.

1 червона цибулина, дрібно нарізана.

1 чашка чорних оливок без кісточок, нарізаних.

220 г бездрожжевого хлеба, подсушенного.

Популярні новини зараз

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили

Показати ще

1/4 склянки лимонного соку.

1/3 склянки оливкової олії першого віджиму.

Сіль за смаком.

Чорний мелений перець за смаком.

1/4 склянки свіжої м'яти, нарізаної.

Салат

Інструкції:

У великій мисці змішайте нарізані кубиками помідори, нарізану червону цибулю, оливки, лимонний сік, оливкову олію, сіль і мелений чорний перець.

Потім добре перемішайте, щоб поєднати всі інгредієнти. Дайте постояти салату при кімнатній температурі від 15 хвилин до 1 години, щоб він промаринувався і придбав аромат.

Перед подачею обов'язково розламайте підсушений хліб на шматочки розміром приблизно 3 см. Додайте шматочки хліба в салат і перемішайте.

Ось і всім вам залишиться тільки посипати салат нарізаною свіжою м'ятою і відразу ж подати.

Читайте також:

Їх захочеться хапати двома руками: рецепт крабових рулетиків у листковому тесті

Спробуйте зробити саме так: рецепт ніжних курячих крилець у томатному соусі, які з'їдаються відразу

Їх розхоплюють двома руками: рецепт домашніх пиріжків з картопляним пюре та черемшею