У мережі поділилися рецептом турецького салату з помідорами, оливками, цибулею та хлібом.
Інгредієнти (на 6 осіб):
450 г свіжих помідорів нарізаних кубиками по 1 см.
1 червона цибулина, дрібно нарізана.
1 чашка чорних оливок без кісточок, нарізаних.
220 г бездрожжевого хлеба, подсушенного.
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили
1/4 склянки лимонного соку.
1/3 склянки оливкової олії першого віджиму.
Сіль за смаком.
Чорний мелений перець за смаком.
1/4 склянки свіжої м'яти, нарізаної.
Інструкції:
У великій мисці змішайте нарізані кубиками помідори, нарізану червону цибулю, оливки, лимонний сік, оливкову олію, сіль і мелений чорний перець.
Потім добре перемішайте, щоб поєднати всі інгредієнти. Дайте постояти салату при кімнатній температурі від 15 хвилин до 1 години, щоб він промаринувався і придбав аромат.
Перед подачею обов'язково розламайте підсушений хліб на шматочки розміром приблизно 3 см. Додайте шматочки хліба в салат і перемішайте.
Ось і всім вам залишиться тільки посипати салат нарізаною свіжою м'ятою і відразу ж подати.
Читайте також:
Їх захочеться хапати двома руками: рецепт крабових рулетиків у листковому тесті
Спробуйте зробити саме так: рецепт ніжних курячих крилець у томатному соусі, які з'їдаються відразу
Їх розхоплюють двома руками: рецепт домашніх пиріжків з картопляним пюре та черемшею