Ви любите такий салат, як вінегрет? Напевно, більшість із наших читачів якщо не фанати, то в принципі їдять його.

А що якщо робити вічну класику трохи більш ситною та святковою? Тоді ми отримаємо салат "Генерал", який буде чудово збиратися і на святковому столі, і на звичайному.

Салат "Генерал", кадр з відео

Інгредієнти:

  • Куряча грудка варена - 1 шт.;
  • Солоні огірки - 2 шт.;
  • Майонез;
  • Картопля варена - 2 шт.;
  • Чорний перець - щіпка;
  • Цибуля — 1 шт.;
  • Морква варена - 1 шт.;
  • Буряк варений - 1,5 шт.;
  • Чеснок — 1 зубчик;
  • Петрушка — пучок.

Приготування салату «Генеральний»:

1.Нарізаємо варену грудку дрібним кубиком разом із солоними огірками і змащуємо компоненти майонезом. Викладаємо суміш огірків та курки першим шаром у салатник.

2. Натираємо на великій тертці варену картоплю і викладаємо її другим шаром, посипаємо чорним перцем. Змащуємо картопляний шар майонезом.

3.Нарізаємо пір'ям цибулю і викладаємо на картопляний шар, натираємо до цибульного шару на великій тертці варену моркву.

Популярні новини зараз

Припинення вогню вже цьогоріч: Буданов розповів, чому це цілком можливо і коли закінчиться війна з рф

"Життя не інста-фільтр": переможниця "Холостяк-13" Інна Бєлєнь зізналася, що впала в депресію

Як із перцю виростити чемпіона: проста схема, яка подвоїть урожай

Літній хіт: рецепт салату без майонезу, але з вау-ефектом - вам потрібні капуста, редиска та... білки

Показати ще

4.Отдельно натираємо на великій тертці буряки, пропускаємо до неї через прес зубчики часнику, заправляємо майонезом.

5.Викладаємо бурякову масу на верхівку морквяного шару. Верхівку можна прикрасити петрушкою.

Салат "Генерал", кадр з відео

Виходить простий салат із доступних продуктів. Це цілком непогана альтернатива в тому числі і "Оселедця під шубою" для тих, хто не любить оселедця.

Читайте також:

Як приготувати повітряний "Медовик" без випікання: рецепт на швидку руку, який крутіший за класику.

Можна приготувати тільки це і всі будуть ситі: рецепт салату "Чоловічі сльози" з грибами, м'ясом та сирками.