Домашній майонез - ідеальна альтернатива покупним версіям, оскільки він виготовлений зі свіжих натуральних інгредієнтів і не містить шкідливих добавок.
У мережі досвідчені кухарі оприлюднили простий рецепт приготування майонезу всього з одного яйця, який буде готовий лише за кілька хвилин.
Інгредієнти:
1 яйце.
200 мл соняшникової олії.
1 ч. л. яблучного оцту (або лимонного соку).
Мобілізація, ТЦК та хаос на блокпостах: українці "зірвалися", що відбувається
Прогноз погоди в Україні від бабака Тимка: весна буде ранньою, тваринку навіть не довелося будити
Ольга Сумська і несподіваний поцілунок не з чоловіком: як Віталій Козловський збентежив акторку
Ось вона, справжня "Барбі": жінка з найбільшими губами у світі показала себе без косметики
1 ч. л. цукру.
1/2 чайної ложки солі.
1 ч. л. гірчиці (американської чи звичайної).
За бажанням: сухий часник та перець для додаткового смаку.
Інструкції з приготування:
Спочатку переконайтеся, що всі інгредієнти кімнатної температури, особливо яйце.
Потім розбийте його в склянку або півлітрову банку. Додайте соняшникову олію, оцет або лимонний сік, цукор, сіль, гірчицю та будь-які додаткові спеції, такі як часник та перець.
Помістіть блендер на дно ємності, не піднімаючи його. Почніть змішувати на низькій швидкості. Головне — тримати блендер нерухомо внизу, щоб яйце та масло перетворилися на емульсію.
Як тільки майонез загусне і займе більше половини банки, ви можете поступово підняти блендер і змішати решту інгредієнтів, поки все не буде добре перемішано.
Зберігати його потрібно в герметичному контейнері в холодильнику до 5 днів.
Нагадаємо, рецепт неймовірного домашнього сиру в духовці: як приготувати корисний продукт заощадивши гроші
Раніше «hyser» повідомляв, рецепт домашньої ліверної ковбаси, яку не купити в магазині: смачніше за будь-який паштет чи котлет
Як повідомляв «hyser», як приготувати ідеальні котлети: секрети пишної та соковитої м'ясної страви, рецепт