Домашній майонез - ідеальна альтернатива покупним версіям, оскільки він виготовлений зі свіжих натуральних інгредієнтів і не містить шкідливих добавок.
У мережі досвідчені кухарі оприлюднили простий рецепт приготування майонезу всього з одного яйця, який буде готовий лише за кілька хвилин.
Інгредієнти:
1 яйце.
200 мл соняшникової олії.
1 ч. л. яблучного оцту (або лимонного соку).
Ваш знак Зодіаку зберігає суперсилу: дізнайтеся про свій таємний талант, поки ніхто не здогадався
Перець по-корейськи, який зникає першим на столі: рецепт для зимових запасів
Зола на грядках: навіщо розсипати її поверх ґрунту, а не під коріння
Павуки атакують восени: як врятувати свій автомобіль від небажаних пасажирів
1 ч. л. цукру.
1/2 чайної ложки солі.
1 ч. л. гірчиці (американської чи звичайної).
За бажанням: сухий часник та перець для додаткового смаку.
Інструкції з приготування:
Спочатку переконайтеся, що всі інгредієнти кімнатної температури, особливо яйце.
Потім розбийте його в склянку або півлітрову банку. Додайте соняшникову олію, оцет або лимонний сік, цукор, сіль, гірчицю та будь-які додаткові спеції, такі як часник та перець.
Помістіть блендер на дно ємності, не піднімаючи його. Почніть змішувати на низькій швидкості. Головне — тримати блендер нерухомо внизу, щоб яйце та масло перетворилися на емульсію.
Як тільки майонез загусне і займе більше половини банки, ви можете поступово підняти блендер і змішати решту інгредієнтів, поки все не буде добре перемішано.
Зберігати його потрібно в герметичному контейнері в холодильнику до 5 днів.
Нагадаємо, рецепт неймовірного домашнього сиру в духовці: як приготувати корисний продукт заощадивши гроші
Раніше «hyser» повідомляв, рецепт домашньої ліверної ковбаси, яку не купити в магазині: смачніше за будь-який паштет чи котлет
Як повідомляв «hyser», як приготувати ідеальні котлети: секрети пишної та соковитої м'ясної страви, рецепт