Багато домашніх кухарів купують свинячу рульку для холодця або пікантного рулету, але запікання може дати неймовірно ніжну та соковиту страву.
Секрет криється в маринаді, який посилює глибину смаку м'яса і забезпечує текстуру, що тане в роті.
Інгредієнти:
Свиняча рулька - 1-1,5 кг.
Соєвий соус - 10 ст. л.
Кетчуп — 3 ст. л.
Гороскоп на завтра, 15 березня: ретроградний Меркурій вступає в гру - Кривавий Місяць і Венера присіли
Яке церковне свято 14 березня: що не можна робити і навіщо готувати вареники та пироги з капустою сьогодні
Гороскоп на два тижні, 14-29 березня: Кривавий Місяць у Діві і коридор затемнень перевернуть життя
Настя Анісімова з "Холостяк-13" визнала великий грішок Олександра "Терена" Будько: "Я б не стала..."
Цукор — 1 ч.л. л.
Гірчиця - 2 ст. л.
Зубчики часнику – 6-8 шт., подрібнені.
Хмелі-сунелі (грузинська суміш спецій) - 1 ч. л.
Чорний перець – 1 ч. л.
Сушений часник – 1 ч. л.
Копченая паприка — 1 ст. л.
Рукав для запікання.
Інструкції:
Для початку ретельно промийте свинячу рульку під холодною водою і промокніть паперовими рушниками. Гострим ножем зробіть на шкірі надрізи у вигляді ромба або квадрата.
У мисці змішайте всі спеції, соєвий соус, кетчуп, гірчицю та цукор. Добре перемішайте.
Рівномірно покрийте м'ясо маринадом, втираючи його в кожен надріз. Помістіть рульку в рукав для запікання разом із рештою маринаду.
Залиште м'ясо маринуватися за кімнатної температури протягом 3-4 годин, періодично перевертаючи його, щоб забезпечити рівномірне приправлення.
Потім розігрійте духовку до 180 °C і запікайте рульку в рукаві протягом 1,5 годин до повної готовності.
Ось і все, вийміть рульку з пакета для запікання і полийте її ароматними соками, які утворилися під час запікання. Подавайте її гарячою та насолоджуйтеся її насиченим ароматом і ніжністю.
Нагадаємо, як приготувати смачний цибульний суп по-французьки: простий і дешевий рецепт
Раніше «hyser» повідомляв, як приготувати смачне картопляне пюре: рецепт, який приховують у ресторанах
Як повідомляв «hyser», секрет "трійці" від наших бабусь: рецепт ідеального тіста для вареників та пельменів