Смачні та соковиті курячі відбивні у соєвому маринаді – це ідеальна страва для сімейного обіду чи вечері. Вони готуються швидко і просто, а результат завжди виходить чудовим.
Докладніше про приготування ніжних курячих відбивних у соєвому маринаді читайте в нашому матеріалі.
Для приготування ніжних курячих відбивних у соєвому маринаді нам знадобиться:
- Куряче філе - 500 г
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Мед - 1 ст. л.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Часник - 2 зубчики
- Імбир – 1 ч. л.
- Перець чилі - за смаком
- Борошно - 1 склянка
- Яйце - 2 шт.
- Трави для аромату (за бажанням)
Спосіб приготування ніжних курячих відбивних у соєвому маринаді:
- Куряче філе розрізати вздовж кілька пластин товщиною 1-1,5 див.
- Для маринаду змішати соєвий соус, мед, лимонний сік, подрібнений часник та імбир. За бажанням додати перець чилі.
- Опустити філе в маринад, перевернути кілька разів і залишити на 30 хвилин|мінути| при кімнатній температурі. Можна залишити м'ясо в маринаді на ніч у холодильнику.
- Приготувати паніровку. В одну миску насипати муку, в іншу - збити яйце. У яйце можна додати будь-які трави для аромату, наприклад, петрушку, кріп, розмарин або чебрець.
- Обваляти відбивні в борошні, потім у яйці і викласти на розігріту сковороду з олією.
- Обсмажити відбивні з двох боків до золотистої скоринки, приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
- Подавати відбивні зі свіжим салатом або будь-яким гарніром.
Читайте також:
Розлітаються прям як насіння: рецепт домашніх хлібних паличок з томатним соусом, сиром та зеленню
Рецепт апетитної закуски з крабових паличок із огірком: свіжо, яскраво, просто для вашого новорічного столу
Ці 10 секунд у заторі можуть вбити твій двигун: про це мовчать більшість водіїв
Маєш бронь, але женуть на ВЛК? Юрист пояснив, коли ТЦК перевищує повноваження
Гроші тепер можна витратити навіть онлайн: уряд тихо розширив “Зимову тисячу” і кешбек, що змінилося для українців
Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лавашу з сиром та картоплею
І для свят, і для вихідних: рецепт апетитної картоплі, фаршированої печінкою зі сметанним соусом
