У кабачків зрізаємо краї та за бажання тонку шкірку.
Натираємо кабачок на великій тертці, викладаємо в миску і трохи присипаємо сіллю (щіпка).
Часник очищаємо та пропускаємо через прес.
Зелень петрушки та кропу подрібнюємо.
Сир натираємо на великій тертці.
Яйця розбиваємо в миску, солимо. Перемішуємо віночком.
Кабачки віджимаємо та викладаємо в миску з яєчною сумішшю. Знову перемішуємо.
Туди ж додаємо сир, залишивши приблизно 1/3 частину для посипання пирога.
В Україні підвищать виплати з 1 травня: по 8000 та 20000 гривень кожному
Тіна Кароль "підловилась" в готельному номері за цікавим заняттям: тепер це побачила вся Україна
Урожай перцю втричі більший: секретне добриво, яке творить дива із розсадою
Із цим краще не жартувати: яку молитву читають перед випіканням паски
Все добре перемішуємо.
Лаваш нарізаємо або рвемо невеликими шматочками та відправляємо в овочеву суміш. Перемішуємо.
Відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Через час витягаємо форму з духовки, посипаємо пиріг сиром, що залишився.
Повертаємо пиріг до духовки ще на 10 хвилин, до підрум'янювання сиру. Потім пиріг дістаємо з духовки та остуджуємо у формі.
Читайте також:
Смачніше ніж будь-який пиріг: рецепт заливного лаваша з м'ясним фаршем
Справжня райська насолода: рецепт рулету з лаваша з крабовими паличками та плавленим сиром
Куди там тієї шаурми: рецепт конвертиків з лавашу з начинкою з курки, сиру та помідорів
Ви закохаєтеся в цю страву: рецепт запіканки з лаваша, курячого фаршу та кабачків