Ранок – час не лише для бадьорого початку дня, а й для смачного сніданку, який зарядить енергією та гарним настроєм. Пропонуємо вам приготувати апетитний сирний коржик з капустою – блюдо, яке легко готувати, воно не вимагає багато часу і завжди виходить смачним.
Детальніше про приготування швидких сирних коржиків з капустою читайте в нашому матеріалі.
Для приготування швидких сирних коржиків з капустою нам знадобиться:
- 2 яйця
- 200 мл кефіру
- 200 г кисломолочного сиру
- 1 пучок кропу
- 300 г капусти
- Сіль та перець за смаком
- 3-4 ст. л. муки
- Рослинна олія для смаження
Спосіб приготування швидких сирних коржиків з капустою:
- У мисці розбийте яйця, додайте кефір і добре перемішайте вінчиком до однорідності.
- Додайте сир, подрібнений кріп, сіль і перець, знову перемішайте.
- Наріжте капусту тонкою соломкою. Якщо ви використовуєте пізні сорти, присоліть її, пам'ятайте руками, залиште на 10-15 хвилин, а потім відіжміть зайву рідину.
- Додайте капусту в сирну суміш, всипте борошно і ретельно перемішайте ложкою до отримання густого тіста.
- На сковороді розігрійте олію. Вилийте тісто на сковороду, розрівняйте ложкою.
- Накрийте кришкою сковороду і готуйте на маленькому вогні 7-10 хвилин до золотистого кольору.
- Акуратно переверніть коржик на інший бік (можна за допомогою тарілки), знову накрийте кришкою та готуйте ще 7 хвилин.
- Готовий корж перекладіть на тарілку, дайте трохи охолонути, наріжте порційними шматочками й подавайте.
Порада:
- Для більш насиченого смаку можна додати в корж тертий сир, гриби, зелену цибулю або інші інгредієнти на ваш смак.
- Подавати корж можна зі сметаною, йогуртом або улюбленим соусом.
Читайте також:
Кацурін був в залі? Надя Дорофєєва вперше за довгий час зробила це з "колишнім", який вийшов до неї просто на сцену
Забули чи не встигли побілити дерева? Не переживайте, чи є еліх 3 способи захистити сад
Глава ГУР Кирило Буданов розповів про "Орешник" путіна, все не так просто: "Вони зовсім втратили розум"
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Його завжди з'їдають першим: рецепт цвітної капусти, яка запікається у маринаді
Він прикрасить будь-який стіл: рецепт салату з яловичиною та квасолею по-грузинськи
Ви пошкодуєте, якщо не спробуєте його: рецепт сирного рулету з крабовими паличками