Ідеальне поєднання квашеної капусти та пікантних сосисок дають цьому супу чудовий смак і користь. Наповнений смаком і теплом, він ідеально підходить для будь-якого випадку.

Інгредієнти:

350 г квашеної капусти.

300 г сосисок (переважно копченої або будь-якого улюбленого сорту).

200 г сметани.

1-2 середні цибулини.

Популярні новини зараз

Оля Полякова може заздрити: 43-річна Тоня Матвієнко змила макіяж та показала натуральну красу

В озері та річці є унікальне добриво для огірків та кабачків: як збільшити врожай у 5 разів

Україна без світла: ДТЕК та Укренерго терміново вводять екстрені відключення – графіки не працюють

Яйця, крабові палички та печериці - ідеальна комбінашка: рецепт салату "Діана"

Показати ще

1 столова ложка борошна.

1-2 столові ложки рослинної олії.

1 гірка чайної ложки паприки.

1 чайна ложка цукру.

1,5 літра води.

1-2 лаврові листки.

Свіжа петрушка для прикраси.

Інструкції з приготування:

У великій сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Очистіть і наріжте цибулю кубиками, потім додайте її в сковороду. Готуйте протягом 3-5 хвилин, поки вона не стане м'якою і золотисто-коричневою.

Посипте паприкою і помішуйте ще хвилину, щоб розкрити її аромат і смак.

Суп з квашеною капустою та сосисками

Візьміть квашену капусту, відіжміть зайву вологу та крупно наріжте її. Додайте її в сковорідку з цибулею та паприкою. Перекладіть суміш у велику каструлю, потім влийте воду і киньте лавровий лист. Залиште тушкуватися на повільному вогні приблизно 25-30 хвилин або поки капуста не стане м'якою, але все ще буде злегка хрустіти.

Тим часом очистіть сосиски та наріжте кружальцями. Додайте їх у каструлю з капустою і готуйте ще 5 хвилин, щоб настоятися на смаку.

У мисці змішайте сметану та борошно. Додайте 50 мл холодної води і збийте до однорідної консистенції. Поступово додайте ополоник гарячого бульйону з супу, щоб суміш охолола. За потреби процідіть її, щоб забезпечити шовковисту текстуру.

Потім повільно влийте сметанну суміш у суп, безперервно помішуючи, щоб уникнути грудочок. Приправте сіллю і перцем за смаком і додайте цукор, щоб збалансувати терпкість квашеної капусти.

Потім знову доведіть суп до слабкого кипіння, дозволяючи вершкам злегка загуснути, потім зніміть його з вогню. Прикрасьте свіжою подрібненою петрушкою безпосередньо перед подачею.

Читайте також:

Як приготувати повітряний "Медовик" без випікання: рецепт на швидку руку, який крутіший за класику

Соковита та смачна домашня піца на сковорідці: простий рецепт за лічені хвилини

Як приготувати справжній форшмак по-одеськи з оселедцем