Ідеальне поєднання квашеної капусти та пікантних сосисок дають цьому супу чудовий смак і користь. Наповнений смаком і теплом, він ідеально підходить для будь-якого випадку.
Інгредієнти:
350 г квашеної капусти.
300 г сосисок (переважно копченої або будь-якого улюбленого сорту).
200 г сметани.
1-2 середні цибулини.
Оля Полякова може заздрити: 43-річна Тоня Матвієнко змила макіяж та показала натуральну красу
В озері та річці є унікальне добриво для огірків та кабачків: як збільшити врожай у 5 разів
Україна без світла: ДТЕК та Укренерго терміново вводять екстрені відключення – графіки не працюють
Яйця, крабові палички та печериці - ідеальна комбінашка: рецепт салату "Діана"
1 столова ложка борошна.
1-2 столові ложки рослинної олії.
1 гірка чайної ложки паприки.
1 чайна ложка цукру.
1,5 літра води.
1-2 лаврові листки.
Свіжа петрушка для прикраси.
Інструкції з приготування:
У великій сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Очистіть і наріжте цибулю кубиками, потім додайте її в сковороду. Готуйте протягом 3-5 хвилин, поки вона не стане м'якою і золотисто-коричневою.
Посипте паприкою і помішуйте ще хвилину, щоб розкрити її аромат і смак.
Візьміть квашену капусту, відіжміть зайву вологу та крупно наріжте її. Додайте її в сковорідку з цибулею та паприкою. Перекладіть суміш у велику каструлю, потім влийте воду і киньте лавровий лист. Залиште тушкуватися на повільному вогні приблизно 25-30 хвилин або поки капуста не стане м'якою, але все ще буде злегка хрустіти.
Тим часом очистіть сосиски та наріжте кружальцями. Додайте їх у каструлю з капустою і готуйте ще 5 хвилин, щоб настоятися на смаку.
У мисці змішайте сметану та борошно. Додайте 50 мл холодної води і збийте до однорідної консистенції. Поступово додайте ополоник гарячого бульйону з супу, щоб суміш охолола. За потреби процідіть її, щоб забезпечити шовковисту текстуру.
Потім повільно влийте сметанну суміш у суп, безперервно помішуючи, щоб уникнути грудочок. Приправте сіллю і перцем за смаком і додайте цукор, щоб збалансувати терпкість квашеної капусти.
Потім знову доведіть суп до слабкого кипіння, дозволяючи вершкам злегка загуснути, потім зніміть його з вогню. Прикрасьте свіжою подрібненою петрушкою безпосередньо перед подачею.
Читайте також:
Як приготувати повітряний "Медовик" без випікання: рецепт на швидку руку, який крутіший за класику
Соковита та смачна домашня піца на сковорідці: простий рецепт за лічені хвилини