Скоро 14 лютого, і це чудова можливість порадувати себе та близьких чимось справді смачним та незабутнім!
Представляю вам рецепт кавового чізкейку, який поєднує в собі ніжність вершкової начинки та яскравий смак кави – ідеальний десерт для романтичного настрою.
Інгредієнти:
Основа для чізкейку:
- Печиво - 100 г
- Розтоплене вершкове масло - 40 г
Вершкове начиння:
- Вершковий сир - 150 г
- Маскарпоне - 250 г
- Холодні вершки - 200 мл
- Цукор — 20 гр
Кавове печиво:
"ПриватБанк" позбавляє українців соціальних виплат: гроші не дійдуть нужденним
У Києві запроваджують обмеження для авто: що варто знати і які машини не впустять в столицю
Ostrovskyi запросив заміжню Настю Каменських на побачення: по суперечці та з рахунком 50 на 50
Свинина на вагу золота: як шашличний сезон впливає на ціни в Україні
- Печиво - 100 г
- Кава - 1 чашка
Приготування:
- Для основи просто подрібніть печиво та змішайте його з розтопленим вершковим маслом. Перекладіть цю суміш у форму, утрамбувавши склянкою чи ложкою – основа готова!
- У мисці міксера збийте вершковий сир із маскарпоне. Додайте холодні вершки та цукор, продовжуйте збивати до однорідності та густоти крему.
- Половину крему вилийте на основу, рівномірно розподіливши. Потім наріжте печиво, просочіть каву і викладіть зверху. Залийте кремом, що залишився.
Кавовий чізкейк, кадр з відео
- Надішліть чізкейк в холодильник на ніч. Наступного дня можете за бажанням полити його розтопленою нутелою для фінального штриха.
Смачний кавовий чізкейк готовий! Подаруйте собі та своїм близьким маленьку солодку радість, яка зробить день ще яскравішим. 14 лютого — це не лише про кохання, а й про те, щоб насолоджуватися моментом!
Читайте також:
Соковите вівсяне печиво з морквою та горіхами без цукру: чари смаку в кожному шматочку, рецепт.
Як приготувати смачний домашній майонез: рецепт без хімії – і на хліб намастити, і салат перетворити.