Якщо хочеться чогось смачного, але поратися на кухні — не варіант, ледачі вареники врятують ситуацію.
Всього кілька хвилин - і на столі гаряча, ніжна страва, яка ідеально поєднується зі сметаною, ягодами або розтопленим вершковим маслом.
Що потрібно:
- Сир – 200 г
- Борошно – 80 г (+ трохи для присипки)
- Цукор – 1 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль - ч. л.
- Ванілін – 2 г
Як готувати:
1️⃣ Змішуємо всі інгредієнти в мисці і, якщо хочеться, пробиваємо блендером - так тісто вийде м'якше.
2️⃣ Присипаємо стіл борошном, викладаємо тісто і катаємо з нього ковбаску.
3️⃣ Ріжемо на шматочки - вони збільшаться при варінні, так що робимо їх невеликими.
4️⃣ Кидаємо в киплячу воду, чекаємо, поки спливуть, і варимо ще хвилинку.
Заборона на рибалку та величезні штрафи: з 1 квітня запроваджують жорсткі покарання
Морози, мокрий сніг та різкі +15: погода завтра та на весняне рівнодення здивує
3 незаперечні "червоні лінії" України: що неможливо обговорювати на переговорах з рф, заява міністра
Ледачі вареники, які тануть у роті: готуються за лічені хвилини, а з'їдаються ще швидше
Все! Подавати зі сметаною, варенням чи просто так — вони й так хороші.
Читайте також:
Бананові кекси з горіхами: ніжність, аромат і крапля чаклунства в кожному шматочку.
Як приготувати шакшуку: ідеальний сніданок із пряним соусом та ніжними яйцями, рецепт.
Апетитні запечені баклажани з овочами та сиром: вишукане частування, яке ніколи не розчарує.