Якщо ви хочете здивувати близьких або просто насолодитися домашньою вечерею, цей рецепт риби в сметанному соусі - ідеальний вибір.

Ніжне філе в сметанно-часниковому соусі із золотистою сирною скоринкою – це поєднання простоти та справжньої смакової насолоди.

Риба в сметанному соусі, кадр з відео

Інгредієнти:

  • 750 г філе мінтаю або тріски
  • 300 г сметани (бажано 20%)
  • 1 яйце
  • 100 г твердого сиру
  • 2 зубчики часнику
  • 1 пучок кропу
  • Сіль, суміш перців та приправа для риби за смаком

Приготування:

  1. Розморозьте філе риби, викладіть його у форму для запіканки, посоліть і поперчіть до смаку.

  2. Змішайте сметану з яйцем і додайте подрібнений часник, щоб надати аромату соусу. Залийте цією сумішшю рибу, рівномірно розподіливши по філе.

    Риба в сметанному соусі, кадр з відео

    Популярні новини зараз

    Як не отримати штраф за помилки у військовому обліку: що важливо знати про ТЦК та мобілізацію

    Тіна Кароль показала м’язи Шварцнеггера: як співачка підтримує форму і що стоїть за її трансформацією

    На дорогах - зачистка: у Києві почали блокувати машини та виписувати штрафи

    "Шахеди" літають та скидають вибухонебезпечні предмети: у МВС попередили українців, побачите це - не наближайтесь

    Показати ще
  3. Посипте зверху тертим сиром і відправте в розігріту до 180°C духовку. Запікайте 30-40 хвилин до появи апетитної рум'яної скоринки.

  4. Готову страву прикрасьте свіжим кропом та подавайте з гарніром на ваш смак.

Риба в сметанному соусі, кадр з відео

Читайте також:

Грибний суп з куркою та сиром: затишний смак у кожній ложці, рецепт для холодних днів.

Хотів піцу. А я – баклажани по-королівськи: рецепт теплого хрусткого салату з гостринкою на вечерю.

Ніжна і соковита буженина на Великдень: рецепт смачного м'яса, яке крутіше за шашлик.