У святковий сезон, коли яєць удосталь, чому б не перетворити їх на чудову та оригінальну закуску?
Фаршировані яйця з грибами пропонують ідеальне поєднання кремоподібності та смаку умами, що робить їх хітом будь-якого святкового столу.
Інгредієнти:
200 г печериць.
8 яєць.
1 цибулина.
Червень в Україні буде холодним та дощовим: спека піде, а грози та зливи накриють майже всю країну, прогноз погоди
Не садіть собі блискавкоприймач: 5 дерев, яких краще уникати на ділянці
Соковиті тефтелі у соусі: сімейний рецепт, що підкорює з першої вилки
Фронт? Та ні, я тут допомагаю: історія Віталіка Козловського, у якого служба зникла, як дим
2 ст. л. йогурт або сметану.
2 ст. л. рослинної олії.
Декілька стебел зеленої цибулі.
Сіль до смаку.
Інструкції з приготування:
Для початку зваріть яйця круто, потім дайте їм охолонути. Очистіть і розріжте їх навпіл. Акуратно видаліть жовтки і покладіть їх у миску.
Дрібно наріжте гриби та цибулю. Обсмажте їх у маслі на середньому вогні близько 8 хвилин до золотистого кольору та аромату.
Після того, як трохи охолоне, дрібно порубайте обсмажену суміш або подрібніть її в блендері для більш гладкої текстури.
Потім розімніть яєчні жовтки вилкою. Змішайте їх із грибною сумішшю, додайте йогурт або сметану і приправте сіллю. Перемішайте до однорідної маси.
Викладіть начинку в порожні білки яєчні. Зверху посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею для свіжості.
Ось і все, дайте фаршированим яйцям постояти в холодильнику щонайменше 20 хвилин, щоб аромати змішалися.
Нагадаємо, соковиті та смачні домашні ковбаски на Великдень: рецепт і вдома посмажити, і шашлик замінити
Раніше «hyser» повідомляв, як приготувати смачну та ароматну паску: хвалений рецепт на Великдень від наших бабусь
Як повідомляв «hyser», ніжна і соковита буженина на Великдень: рецепт смачного м'яса, яке крутіше за шашлик