У святковий сезон, коли яєць удосталь, чому б не перетворити їх на чудову та оригінальну закуску?

Фаршировані яйця з грибами пропонують ідеальне поєднання кремоподібності та смаку умами, що робить їх хітом будь-якого святкового столу.

Інгредієнти:

200 г печериць.

8 яєць.

1 цибулина.

Популярні новини зараз

Війна триватиме ще роки: ветеран пояснив, чому мирні переговори – лише "танці" на крові

Зниження мобілізаційного віку та призов студентів: українцям розповіли, хто отримає повістки

Чому морква гірчить у червні: помилка, яку роблять 9 із 10 дачників

"Бусифікація" ТЦК – лише початок: мобілізація може докорінно змінитись

Показати ще

2 ст. л. йогурт або сметану.

2 ст. л. рослинної олії.

Декілька стебел зеленої цибулі.

Сіль до смаку.

Інструкції з приготування:

Яйця

Для початку зваріть яйця круто, потім дайте їм охолонути. Очистіть і розріжте їх навпіл. Акуратно видаліть жовтки і покладіть їх у миску.

Дрібно наріжте гриби та цибулю. Обсмажте їх у маслі на середньому вогні близько 8 хвилин до золотистого кольору та аромату.

Після того, як трохи охолоне, дрібно порубайте обсмажену суміш або подрібніть її в блендері для більш гладкої текстури.

Потім розімніть яєчні жовтки вилкою. Змішайте їх із грибною сумішшю, додайте йогурт або сметану і приправте сіллю. Перемішайте до однорідної маси.

Викладіть начинку в порожні білки яєчні. Зверху посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею для свіжості.

Ось і все, дайте фаршированим яйцям постояти в холодильнику щонайменше 20 хвилин, щоб аромати змішалися.

Нагадаємо, соковиті та смачні домашні ковбаски на Великдень: рецепт і вдома посмажити, і шашлик замінити

Раніше «hyser» повідомляв, як приготувати смачну та ароматну паску: хвалений рецепт на Великдень від наших бабусь

Як повідомляв «hyser», ніжна і соковита буженина на Великдень: рецепт смачного м'яса, яке крутіше за шашлик