Смажену картоплю люблять багато хто, але далеко не кожна господиня вміє її готувати. У більшості випадків замість піджаристих хрустких скибочок виходить неприваблива маса із сумнівним смаком.
Для початку запам'ятайте те, що не потрібно солити картоплю на початку приготування. Спецію слід додавати наприкінці. Якщо ігнорувати це правило, овочі швидко пустять сік і перетворяться на кашу.
Крім того, не варто шкодувати олію. Якщо його буде мало, овочі відразу пристануть до сковороди, і страва буде безповоротно зіпсована.
Читайте також:
Допоможе картопляна шкірка: як змусити квіти на підвіконні цвісти цілий рік
Якщо набридла звичайна картопля: рецепт картопляних гнізд із фаршем, сиром та овочами
Після 12 років казкового шлюбу: Олена та Тарас Тополя раптово оголосили про розлучення, що відомо зараз
По світлу стане простіше: графіки відключень електроенергії сильно пом'якшать
Ретроградний Меркурій розгорнувся, а життя – ні: 3 знакам Зодіаку буде лише гірше (і ви можете бути одним із них)
Тисяча від Зеленського: чому українці досі не отримали гроші і що робити
Старовинний закарпатський рецепт: як приготувати картоплю з реберцями та шматочками гарбуза
