Якщо ви думаєте, що рибні котлети – це нудно і для пенсіонерів, то ви просто ще не куштували цей рецепт.

Тут все: і білок, і клітковина, і яскравий смак, який точно не змусить ваші смакові рецептори. Готуємо котлети з тріски з броколі та морквою — соковито, корисно та швидко!

Рибні котлети, кадр з відео

Що знадобиться:

  • Філе тріски – 600 г
  • Брокколі – 200 г
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Вівсяне борошно – 2 ст. л.
  • Приправа для риби – до смаку
  • Рослинна олія – для смаження

Як готувати:

  1. У блендері перетворюємо філе тріски та броколі на однорідну масу.

  2. Додаємо терту моркву, дрібно нарізану цибулю, яйця, вівсяне борошно та спеції. Добре все перемішуємо - тісто має вийти густим та ароматним.

    Рибні котлети, кадр з відео

    Популярні новини зараз

    Рік Червоного Вогняного Коня: гороскоп на 2026 рік назвав щасливчиків - всього 4 знаки

    Перці з "залізними" стеблами: городники підсипають у лунку аптечний порошок - і не дарма

    Як вибрати "вдалу" дату для весілля, переїзду та бізнесу: пояснює нумеролог

    Залишив частину — залишиш і соцвиплати? В Україні готують "аліментний" штраф для військових у СЗЧ

    Показати ще
  3. Формуємо котлетки та відправляємо їх на розігріту сковороду з краплею олії.

  4. Обсмажуємо до золотистої скоринки з одного боку, потім перевертаємо, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і готуємо ще 5 хвилин.

  5. Подаємо з холодним соусом зі сметани, часнику та кропу – і насолоджуємося!

Порада від шефа:

Ці котлети легко перетворюються на запіканку: просто викладіть масу у форму і відправте в духовку на 30 хвилин при 180°C. Вийде дієтична вечеря з мінімальною кількістю олії!

Рибні котлети, кадр з відео

Чому варто спробувати:

  • Легкі, але ситні
  • Ідеальні для тих, хто стежить за харчуванням
  • Готуються швидко і без проблем
  • Добре заходять і дітям, і дорослим

Читайте також:

Простий рецепт капустяних котлет із золотистою скоринкою та хрускотом: після цього і м'яса не потрібно.

Найніжніші котлетки з кабачком та крабовими паличками: рецепт літнього хіта на вашій кухні.