Капусту помийте і дрібно нашаткуйте. Хрін очистіть, помийте і натріть на середній терці. Покладіть все у миску, додайте лавровий лист, горошини перцю і перемішайте.

У холодну кип’ячену воду покладіть сіль і цукор, мішайте, поки вони не розчиняться. Залийте розсолом капусту з хріном, накрийте кришкою і залиште при кімнатній температурі на 3 доби. Періодично перемішуйте капусту.

Потім покладіть капусту в банку, накрийте кришкою і помістіть в холодильник на 12 годин. Після цього капуста готова до споживання.

Читайте також:

Такого ви точно ще не куштували: рецепт пирога зі свіжомороженою мойвою та цибулею

Ви будете на сьомому небі від задоволення: рецепт картоплі, фаршированої куркою та грибами

Популярні новини зараз

Бронь та відстрочки від мобілізації не допоможуть: ТЦК уже поставили на олівець

Григорій Решетник зізнався: я хотів піти від дружини

Олексій Суханов зізнався, як тікав зі побачення: "А що ж ви так робите?"

Пенсія відкладається: чому у 2026 році 60 років - уже не гарантія виходу на відпочинок

Показати ще

Ось саме такий і продають бабусі на ринку: рецепт домашнього сиру з молока та кефіру