Сирники та оладки на сніданок іноді набридають, і хочеться чогось незвичайного та смачного. І тоді на допомогу може прийти наш рецепт – манні биточки.
Докладний рецепт смачних битків із манної каші читайте у нашому матеріалі.
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Для початку необхідно в каструлі закип'ятити молоко. Необхідно безперервно помішувати молоко віночком, і тонким струмком всипати манну крупу в молоко. Кашу варити потрібно близько 3 хвилин, до загусання. Консистенція має вийти густою.
Кашу потрібно залишити остигати до теплого стану. Як тільки вона охолоне, потрібно вбити в манну кашу яйце, всипати цукор, ванілін та маленьку щіпку солі. Перемішайте усі інгредієнти до однорідності.
Леся Нікітюк "відшила" Тіну Кароль із недоречним побажанням: "Ще й за дівчинкою приходь"
Китайські миротворці в Україні? Пекін зробив гучну заяву, але з хитрою умовою
Долари не приймуть: як не втрапити у пастку при обміні валют
Леонардо Ді Капріо став об’єктом насмішок разом із 27-річною дівчиною: батя з пузом і юна богиня
Після цього необхідно змоченими у воді руками сформувати з манного "тесту" деякі биточки і обваляти їх у борошні.
Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо туди частину манних биточків. Обсмажуємо битки на невеликому вогні по кілька хвилин з кожного боку, до золотистої скоринки. Подавати можна як у холодному, так і теплому вигляді.
Читайте також:
Чоловіки шаленіють: рецепт незвичайних картопляних котлет з ковбасою та сиром
Секрет схуднення: як приготувати простий салат, який допомагає позбутися зайвої ваги
Називається "варнішкес": рецепт старої єврейської страви з макаронів, гречки та грибів