Цибулева ікра може бути чудовою закускою на пікніку: зробіть з неї прошарок у гамбургерах, подайте до ковбасок на грилі, до шашлику, до стейку. Та й просто до котлетки з пюрехою або до макаронів з сосискою ложечка такої ікри стане чудовим доповненням. А ще цю страву можна використовувати як намазку на бутерброди.

Продукти:

  • цибуля ріпчаста - 500 г;
  • олія рослинна - 70 мл;
  • томатная паста - 2 ст.л.;
  • сіль - 1/2 чайної ложки;
  • сахар - 1 ст.л.;
  • оцет (9%) – 3 ст.л.;
  • хмелі-сунелі - 1 щіпка;
  • вода - 50-80 мл.

Цибулю потрібно очистити, сполоснути і дрібно-дрібно нарубати.

Рослинна олія розігріваємо в сковороді і в неї висипаємо цибулю. Спочатку потрібно смажити цибулю на середньому вогні до золотистого кольору, періодично помішуючи, а потім вогонь потрібно зменшити, накрити сковороду кришкою і смажити 10 хвилин.

Після цього додаємо до сковороди томатну пасту і обсмажуємо її з цибулею близько 1 хвилини.

Додаємо сіль, хмелі-сунелі, трохи цукру та оцет. Ледве розведимо ікру водою і кип'ятимо все разом 5 хвилин.

Популярні новини зараз

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Показати ще

Читайте також:

Захочеться добавки: рецепт пісної картопляної запіканки з квасолею та цибулею

Чоловіки обомліють: рецепт сосисок у соусі по-фінськи з додаванням цибулі та вершків

Найкраще зробити запаси цибулі: ціни будуть непередбачуваними. До чого треба готуватися

Чому цибулю ніколи не можна зберігати поряд з картоплею: ​​багато хто цього не знав