Якщо ви хочете приготувати по-справжньому смачну розкішну страву з фаршу, то спробуйте додати у ваш фарш трохи сиру. Вже багато господинь оцінили, що страви з такого фаршу набагато смачніші, ніж зі звичайного.

  • фарш м'ясний 400 гр.;
  • бекон (копчений) 50 гр.;
  • твердий сир 50 г;
  • олія 1 чайн.л.;
  • часниковий порошок 0,5 чайн. л.;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • сіль за смаком.
важливо!
  • Можна взяти фарш з певного виду м'яса, наприклад, тільки зі свинини або яловичини, а можна взяти змішаний;
  • Можете брати готовий фарш або зробити його самостійно, подрібнивши м'ясо у блендері або пропустивши через м'ясорубку;
  • Сир можна використовувати практично будь-яких твердих або напівтвердих сортів, м'який, типу моцарели. Головне, щоб вона була смачною, якісною, без замінників молочних жирів.

Бекон наріжте дрібними шматочками. Бекон можете брати сирокопчений або варенокопчений, який найбільше подобається.

Наріжте сир дрібними кубиками або натріть на тертці.

У мисці з'єднайте фарш, бекон, сир, олію та спеції. Ретельно вимісити фарш до гладкості. Якщо хочете отримати більш однорідну консистенцію, можете збити фарш, сир та бекон у стаціонарному блендері.

Сформуйте з фаршу рівні круглі котлети.

Сковороду розігрійте на середньому вогні. За бажанням можете додати трохи олії, але в принципі вистачить і того жиру, який виділиться при обсмажуванні з фаршу та бекону. Обсмажте котлетки із двох боків до золотистого кольору.

Популярні новини зараз

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Показати ще

Котлети можете подати з будь-яким гарніром або зробити смачні домашні бургери. Я зробила із котлет гамбургери. На нижню частину булочок для бургерів викладіть 1-2 листки салату. Зверху покладіть яловичу котлету. Полийте котлету кетчупом та гірчицею. Зверху розподіліть кружечки помідорів та маринованого огірка. Накрийте другою половиною булочки. Домашні гамбургери відразу подайте до столу.

Читайте також:

Якщо набридла звичайна картопля: рецепт картопляних гнізд із фаршем, сиром та овочами

На другий день не залишиться і крихти: рецепт швидкого пирога з м'ясним фаршем, куркою та картоплею

Від одного тільки запаху ви будете в захваті: рецепт картоплі з фаршем, сиром та помідорами в духовці

Вони прославилися на всю Одесу: рецепт ситних єврейських коржів з фаршем