Яєчні рулетики з крабовими паличками – це проста та смачна закуска, яка готується швидко та легко. Для її приготування знадобляться лише кілька інгредієнтів, які знайдуться на будь-якій кухні.
Докладніше про приготування яєчних рулетиків з крабовими паличками читайте у нашому матеріалі.
Для приготування яєчних рулетиків з крабовими паличками нам знадобиться:
- 2 яйця
- 1/2 чайної ложки солі
- 1/4 чайної ложки чорного перцю
- 2 столові ложки рослинної олії
- 200 г крабових паличок
- 1/2 пучка зеленої цибулі
- 2 столові ложки майонезу
Спосіб приготування яєчних рулетиків з крабовими паличками:
-
Яйця розбиваємо в миску, додаємо сіль і перець, перемішуємо віночком або вилкою до однорідності для приготування рулетиків яєчних з крабовими паличками.
-
Сковороду розігріваємо на середньому вогні, змащуємо олією. Виливаємо в сковороду половину яєчної суміші, рівномірно розподіляємо по дну. Смажимо 1-2 хвилини, до схоплювання яєць.
Популярні новини заразВідключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
-
Перевертаємо млинець і смажимо з іншого боку до готовності. Аналогічно готуємо другий млинець.
-
Даємо млинцям охолонути для приготування рулетиків яєчних з крабовими паличками.
-
Крабові палички очищаємо від оболонки та подрібнюємо на тертці або нарізаємо тонкими смужками. Зелену цибулю дрібно нарізаємо.
-
Викладаємо млинці злегка навхрест на обробну дошку, змащуємо майонезом.
-
Зверху рівномірно розподіляємо крабові палички та зелену цибулю.
-
Згортаємо млинці у щільні рулети.
-
Нарізаємо яєчні рулетики з крабовими паличками порційними шматочками та подаємо до столу.
Читайте також:
Весь тазик з'їдається за день: рецепт апетитних пиріжків з картоплею та квашеною капустою
Ви здивуєтеся, наскільки вони виходять ніжними: рецепт м'ясних котлет із квасолею
Наскільки це просто та смачно: рецепт червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками