У дитинстві для нас такі заморські солодощі як кіндер сюрприз, баунті, снікерси – це було щось неймовірне, що вживається лише у свята.

Звичайно, зараз такі продукти представлені в повному доступі, але все ж таки ціни зараз і справді високі. Але будь-який дорогий товар чи страву можна замінити бюджетнішими, але не менш смачними. Тому приготуємо десерт, який "зайде" навіть краще, ніж баунті.

Батончик "Баунті", кадр з відео

Інгредієнти:

Грецький йогурт - 600 г;
Ванільний цукор - 10 г;
Цукор - 60 г;
Кокосова стружка - 120 г;

Інгредієнти для шоколадної глазурі:

Сметана - 200 г;
Цукор - 3 ст.л.;
Какао – 3 ст.л.

Приготування десерту "Баунті":

1.В грецький йогурт висипаємо класичний та ванільний цукру, а також кокосову стружку, перемішуємо. Для шоколадної глазурі в сотейнику з'єднуємо сметану із цукром, а потім із какао.

Популярні новини зараз

Дві стіни – не панацея: експерт розповів, де ховатися під час обстрілу, якщо укриття далеко

MELOVIN після 10 років кар’єри зізнався у страшному епізоді з депутатом: "Було дико та страшно"

Діти не вміють читати до сьомого класу: зізнання вчительки розбурхало батьків: хто винен — школа чи сім’я

"До кінця року все...": переможниця "Битви екстрасенсів" шокувала передбаченням про війну в Україні

Показати ще

2. Розігріваємо суміш для глазурі, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння, а потім залишаємо охолонути.

Приготування глазурі, кадр з відео

3. Викладаємо суміш із кокосової стружки по стаканчикам, а на верхівку виливаємо глазур у рівних пропорціях на кожен десерт. Залишаємо десерт у холодильнику до застигання глазурі.

Читайте також:

Однієї порції вам буде мало: рецепт смачного салату з крабовими паличками, морською капустою та кукурудзою.

Соковитий фарширований перець на зиму: рецепт консервації, яким так пишалися наші бабусі.