Якщо у вас раптом завалялося трохи картопляного пюре, і ви не знаєте, куди його застосувати, цей рецепт допоможе вийти з ситуації.
М'які та рум'яні картопляні коржі з простих та доступних продуктів полюбляються кожній господині. Ніжне картопляне тісто відмінно доповнене начинкою з курячого м'яса та сиру - коржики виходять дуже ароматні та смачні.
Отже, для приготування цієї страви знадобиться такий набір продуктів:
- картопля – 5-7 шт.;
- курячі стегна - 2 шт.;
- сир – 100-150 г;
- мука - 4-5 ст. ложки;
- яйця – 2 шт.;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений за смаком;
- масло рослинне
Заздалегідь для цієї страви потрібно відварити картоплю (у шкірці) та курячі стегна у підсоленій воді.
Для приготування начинки необхідно:
- сир нарізати скибочками;
- курку розбираємо на шматочки (волокна).
Змочуючи ложку водою, вирівнюємо тісто на сковороді.
Розсада падає та витягується? Врятуйте свої рослини за 3 дні з цими хитрощами
Зірки не брешуть: 5 знаків Зодіаку, яким доля готує справжні чудеса до Нового року
Деніел Редкліфф вибухнув сміхом: жарт про Поттера, який нарешті пробив Гаррі… та його "таємне дитя"
Такі не видавали навіть міністрам та дипломатам: як виглядав ГАЗ-21 "Волга" із дизельним двигуном. Її робили для зарубіжжя
Поступово викладаємо шар із курки та сиру.
Зверху накриваємо картопляним тестом, що залишився. Так само мокрою ложкою вирівнюємо поверхню коржика.
Обсмажуємо на повільному нагріванні по 7-8 хвилин із кожного боку.
