Приготування закусочного млинця – справжнє задоволення, а його вишуканий смак подарує вашому святковому столу особливий шарм.
Цей рецепт не тільки простий у виконанні, але й гарантує чудовий результат. Основа тортика – тонкі млинці на основі молока з додаванням ароматної зелені. Як начинка використовуються свіжі помідори, ароматна цибуля і ніжний твердий сир.
Отже, погляньмо на докладні інструкції та переформулюємо наданий рецепт:
Інгредієнти:
- 250 г пшеничного борошна
- 0,5 л молока
- 3 великі яйця
- 4 великі свіжі помідори
- 1 велика цибулина
- 150-200 г твердого сиру
- 2 зубчики часнику
- Зелень кропу до смаку
- Сіль за смаком
- Рослинна олія для тіста та смаження млинців
Приготування:
-
Підготовка тіста: У глибокій мисці змішайте яйця з теплим молоком, борошном, що просіює, додайте сіль і пару ложок рослинної олії. Ретельно перемішайте віночком до однорідного тіста.
-
Доповнення смаку: Дрібно порубайте кріп і додайте його в тісто, забезпечуючи млинцям аромат і свіжість.
Популярні новини заразПоказати щеЕлектрокари дорожчають: в Україні з 1 січня вводять 20% ПДВ на всі електромобілі
ТЦК тепер знайдуть кожного: мобілізація забере всіх
"Чиє розлучення було гучнішим?": Кучеренко вперше публічно пожартувала про розрив із Комаровим
Кожні 10 днів - підвищення ціни? Що насправді чекає українців на АЗС з 1 січня
-
Приготування млинців: Випікайте тонкі млинці на попередньо розігрітій сковороді з олією.
-
Приготування начинки: Натріть твердий сир на середній тертці, поріжте цибулю кільцями та помідори – кружальцями.
-
Збір торта: На кожен млинець викладайте кружечки помідорів, кілька кільців цибулі і посипте подрібненим сиром. Повторюйте цей процес за шаром.
-
Особливість середнього шару: Якщо любите гостроту, додайте через часнику пару зубчиків часнику на середній шар.
-
Запікання торта: Помістіть зібраний торт у розігріту духовку на 10 хвилин при температурі 180°С, даючи сиру розтопитися і з'єднати смакові нотки.
-
Подача: Наріжте апетитні шматочки торта з млинців із сиром та овочами, розкладіть їх по красивих тарілках.
Смачного!
