- гриби печериці (або будь-які інші) – 250 г;
- макарони-бантики – 150 г;
- Гречана крупа – 0,5 склянки;
- Цибуля ріпчаста - 1 середня;
- сіль за смаком;
- перець за смаком;
- олія рослинна для обсмажування.
Тим часом 250 р грибів нарізаємо досить крупно. Середню цибулину нарізаємо довільно.
Далі нам потрібно гриби з цибулею обсмажити. Найкраще спочатку гриби обсмажити окремо на максимально сильному вогні до золотистості, можна навіть без олії, а вже потім, знизивши вогонь, додати олію та цибулю.
Після цього вимикаємо вогонь і додаємо до сковороди макарони.
Додаємо гречку та вимикаємо вогонь.
Але тут нюанс - хтось не любить, щоб макарони з гречкою навіть трохи обсмажилися. Це справа смаку. Нам подобається саме так: гриби засмажені сильно, цибуля майже свіжа, а макарони з гречкою варені.
А комусь подобаються тушковані гриби та цибуля, але при цьому засмажені макарони та гречка. Тоді потрібно змінити на свій смак порядок закладання продуктів у сковороду.
Ніжний, соковитий, корисний: сільський салат з буряка на кожен випадок та до будь-якого гарніру
Субсидії по-новому: хто втратить допомогу вже цього літа
У Джо Байдена діагностовано агресивну форму раку: що відомо на даний момент
Хто на порозі романтичного апокаліпсису: гороскоп на пропозицію руки та серця до кінця травня 2025 року
Нам залишилося блюдо до смаку посолити і поперчити. За бажанням можна додати вершкове масло та кріп.