Для приготування цього ситного перекушування потрібно мати відварні пельмені. Вони можуть бути зварені напередодні (можливо, просто з вечері залишилася недоїдена порція) або зробити це перед приготуванням сніданку. Пельмені можуть бути не лише домашніми, а й магазинними (покупними).

Цю страву необхідно готувати під кришкою на повільному вогні.

Продукти (на 2 порції):

  • пельмені заморожені – 150 г;
  • яйця – 2 шт;
  • сир твердий – 40-50 г;
  • олія вершкове - 10 г;
  • майонез - 1 ст. ложка;
  • кріп свіжий - 2-3 гілочки;
  • петрушка свіжа – 2-3 гілочки;
  • сіль за смаком.

У окропі потрібно відварити пельмені 10 хвилин і відкидаємо на друшляк.

Дрібно нарізаємо зелень.

У миску розбиваємо яйця, додаємо майонез та зелень. Солимо. Збиваємо віночком.

Популярні новини зараз

Не повторюйте цю помилку: чому в жодному разі не можна кип'ятити воду двічі

Вам допоможе звичайна кропива: як підгодувати болгарський перець, щоб він ріс великим та солодким

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Не випробовуйте долю: яку молитву читають перед випіканням паски

Показати ще
У сковороді розтоплюємо вершкове масло|мастило| і викладаємо туди пельмені.

Заливаємо пельмені яєчною масою.

Сир натираємо на дрібній тертці.

Коли яйця в сковороді трохи схопилися, посипаємо тертим сиром. Накриваємо кришкою і доводимо омлет із пельменями, сиром та зеленню до готовності (2-3 хвилини).

Подаємо омлет із пельменями, сиром та зеленню у гарячому вигляді на сніданок.

Читайте також:

Ніжні та рум'яні: як приготувати битки з манної каші. Рецепт

АТБ виділив три дні українцям: у магазинах будуть сюрпризи, від яких важко відмовитись

Називається "варнішкес": рецепт старої єврейської страви з макаронів, гречки та грибів