Для приготування цього ситного перекушування потрібно мати відварні пельмені. Вони можуть бути зварені напередодні (можливо, просто з вечері залишилася недоїдена порція) або зробити це перед приготуванням сніданку. Пельмені можуть бути не лише домашніми, а й магазинними (покупними).
Цю страву необхідно готувати під кришкою на повільному вогні.
Продукти (на 2 порції):
- пельмені заморожені – 150 г;
- яйця – 2 шт;
- сир твердий – 40-50 г;
- олія вершкове - 10 г;
- майонез - 1 ст. ложка;
- кріп свіжий - 2-3 гілочки;
- петрушка свіжа – 2-3 гілочки;
- сіль за смаком.
У окропі потрібно відварити пельмені 10 хвилин і відкидаємо на друшляк.
Дрібно нарізаємо зелень.
У миску розбиваємо яйця, додаємо майонез та зелень. Солимо. Збиваємо віночком.
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили
Заливаємо пельмені яєчною масою.
Сир натираємо на дрібній тертці.
Коли яйця в сковороді трохи схопилися, посипаємо тертим сиром. Накриваємо кришкою і доводимо омлет із пельменями, сиром та зеленню до готовності (2-3 хвилини).
Подаємо омлет із пельменями, сиром та зеленню у гарячому вигляді на сніданок.
Читайте також:
Ніжні та рум'яні: як приготувати битки з манної каші. Рецепт
АТБ виділив три дні українцям: у магазинах будуть сюрпризи, від яких важко відмовитись
Називається "варнішкес": рецепт старої єврейської страви з макаронів, гречки та грибів