Якщо у вас немає часу на приготування якоїсь оригінальної випічки, але є бажання похвалитися своїми кулінарними здібностями – цей рецепт для вас!
Готуємо томатні млинці з сиром на кефірі.
Насамперед ви повинні розуміти, що ця страва належить до розряду дуже швидких. Крім того, вона може замінити класичні пиріжки, на які знадобиться багато часу або магазинні томатні хлібці. Щоправда, останні можуть бути приготовлені з чого-небудь. А у вас під рукою знаходиться рецепт корисних і ситних млинців, які ви зробите самі.
Що потрібно для приготування млинців:
Кефір (теплий) – 250 мл
Томатний сік – 100 мл
Огірки будуть плодоносити так, що ви втомитеся збирати врожай, просто підгодуйте цим чудо-засобом
Глава ГУР Кирило Буданов розповів про "Орешник" путіна, все не так просто: "Вони зовсім втратили розум"
Грінки - це минуле століття: рецепт салату "Шпротик", який стане зіркою новорічного столу
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Борошно - 450 г
Сода харчова – 1 ч. ложка
Соль - 0,5 ч. ложки
Сир твердий - 70 г
Трави прованські – 10 г
Кмин - 10 г
Кунжут – 20 г
Олія - 20-30 мл
Як готуємо томатні коржики:
Беремо велику миску чи каструлю. Заздалегідь підігріваємо кефір. Чи не розігріваємо, а саме підігріваємо, щоб його можна було пити і не обпектися.
Твердий сир натираємо на середній тертці і додаємо до нього кунжут, прованські трави, кмин, сіль та соду. Все це ретельно перемішуємо.
Далі додаємо борошно.
Замішуємо м'яке тісто. Тісто для коржів буде трохи липнути до рук. Накриваємо тісто плівкою та залишаємо на 15 хвилин при кімнатній температурі.
Розігріваємо духовку до 180 градусів.
Тісто, що відпочило, ділимо на 10 частин з яких формуємо кульки.
Розкочуємо кожну кульку тіста в млинець завтовшки 5 мм.
Деко застилаємо пергаментом, який змащуємо олією.
Млинці викладаємо на лист. Кожен коржик злегка змащуємо рослинним маслом.
Випікаємо млинці в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.
А далі – справа фантазії! Готові млинці викладаємо на гарне блюдо і подаємо їх із квашеною капустою або хрусткими солоними огірками. Як соус можна поставити аджику в невеликій піалі. Домашня аджика дуже гармоніює з такою випічкою!
Приємного вам апетиту!
Читайте також:
"Це останні місяці": астролог розповів, скільки залишилося Путіну .
Постійно будете в боргах: які в яких гаманцях краще не тримати гроші.
Гроші доведеться повернути: у Пенсійному фонді розповіли, кого це торкнеться.