Продукти (на 4 порції):
- сир (жирністю 5%) - 200 г;
- яйця 2 штуки;
- кукурудза консервована – 170 г;
- шинка - 100 г;
- цибуля зелена - 50 г;
- сметана (жирністю 10%) - 100 г;
- сир твердий - 80 г;
- борошно - 35 г;
- розпушувач - 0,25 ч. ложки;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений за смаком;
- трави італійські сушені - 0,5 ч. ложки.
важливо!
- Замість шинки можна взяти ковбасні вироби.
- Твердий сир потрібний гарної якості, щоб він добре плавився.
- Сметану потрібно взяти жирністю 10-25%.
Твердий сир потрібно натерти на великій тертці. Більшу частину сиру додаємо до кукурудзи, решту сиру відкладаємо.
Шинку нарізаємо невеликими кубиками і додаємо теж у миску.
Зелену цибулю потрібно промити, обсушити, нарізати дрібно і додаємо її також до інших інгредієнтів.
У глибокий посуд вбийте яйця, додайте|добавляйте| сметану і збовтайте ручним віночком до однорідності.
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
В яєчну суміш всипте борошно, що просіює, і розпушувач, перемішайте, щоб не було грудочок.
Тісто, що вийшло, влийте в миску до подрібнених інгредієнтів. Всипте сіль, мелений чорний перець, італійські трави, перемішайте.
Надішліть запікатися в розігріту духовку при 180 градусах на 30-35 хвилин, щоб усі інгредієнти добре схопилися.
Дістаньте запіканку із духовки. Посипте тертим сиром, що залишився. Надішліть в духовку ще на 10-15 хвилин, щоб сир розплавився і трохи зарум'янився.
Сирна запіканка з кукурудзою, шинкою та сиром готова.
Вийміть блюдо з форми та подавайте до столу у теплому вигляді.
Читайте також:
Квадратний монстр: як виглядав позашляховик від ЗАЗ, який так і залишився на папері .
Безсоння гарантовано: 6 речей, які потрібно терміново винести зі спальні .
Дріжджі вам не знадобляться: як зробити запашний кекс на основі сиру .