Заливні пироги – це хіт поточного року. Готувати такі пироги дуже легко і просто, процес приготування не займає багато часу, а смак виходить чудовим.

Про те, як правильно приготувати заливний пиріг із сардинами та рисом, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування заливного пирога з сардинами та рисом нам знадобиться:

Спосіб приготування заливного пирога з сардинами та рисом:

Для приготування заливного пирога з сардинами та рисом необхідні цибуля, олія, консервована риба без кісток, рис, зелень, кефір, яйця, борошно, сіль та цукор. Для начинки цибулю нарізають півкільцями й обсмажують на середньому вогні в сковороді з олією до м'якості та карамелізації. Потім цибулю кладуть у миску. Рибу виймають із банки, видаляють кістки та додають трохи рідини з банки, після чого розминають рибу та з'єднують із цибулею та рисом. До цього міксу додають нарубану зелень, солять за смаком та перемішують.

Популярні новини зараз

Теплиця теж потребує догляду перед морозами: як провести дезінфекцію ґрунту правильно

Ботокс, хірурги чи все ж правильний спосіб життя? Тіна Кароль. Оля Полякова і Маша Єфросиніна розповіли секрети молодості

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Сара Абрамівно, сипте дві порції: рецепт неповторних єврейських пельменів "Креплах"

Показати ще

Для тіста з'єднують кефір, яйця, масло, сіль і цукор, а потім починають додавати просіяне з розпушувачем борошно, замішуючи тісто до консистенції, схожої на оладки.

Половину тіста викладають у застелену пергаментом форму та розрівнюють. Потім викладають начинку зверху, а половину тіста, що залишилася, розподіляють рівномірно зверху, розрівнюючи його. Після цього форму ставлять у попередньо розігріту до 180 градусів духовку та випікають до готовності, яку можна перевірити за допомогою сухого сірника. Готовий пиріг можна подавати як теплим, і повністю охолодженим.

Заливний пиріг із сардинами та рисом чудово підходить для сніданку чи легкого обіду, а також для пікніка чи вечірки. Заливний пиріг з сардинами та рисом - це смачна, ситна страва, яка легко готується. Спробуйте додати до начинки різні спеції, щоб надати страві нових відтінків смаку.

Читайте також: