Заливні пироги – це хіт поточного року. Готувати такі пироги дуже легко і просто, процес приготування не займає багато часу, а смак виходить чудовим.
Про те, як правильно приготувати заливний пиріг із сардинами та рисом, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування заливного пирога з сардинами та рисом нам знадобиться:
Спосіб приготування заливного пирога з сардинами та рисом:
Для приготування заливного пирога з сардинами та рисом необхідні цибуля, олія, консервована риба без кісток, рис, зелень, кефір, яйця, борошно, сіль та цукор. Для начинки цибулю нарізають півкільцями й обсмажують на середньому вогні в сковороді з олією до м'якості та карамелізації. Потім цибулю кладуть у миску. Рибу виймають із банки, видаляють кістки та додають трохи рідини з банки, після чого розминають рибу та з'єднують із цибулею та рисом. До цього міксу додають нарубану зелень, солять за смаком та перемішують.
Чому ваша машина б’є струмом: правда про дрібні, але дратівливі сюрпризи
Заряджай рідше, тримай довше: один трюк, який додає смартфону до 30% автономності
3 знаки Зодіаку, які підірвуть свій гаманець до кінця 2025 року: кому доля готує фінансовий прорив
ОлександрЛукашенко відмовився бути президентом Білорусі… і сина Колю не поставлять в чергу спадкоємців
Для тіста з'єднують кефір, яйця, масло, сіль і цукор, а потім починають додавати просіяне з розпушувачем борошно, замішуючи тісто до консистенції, схожої на оладки.
Половину тіста викладають у застелену пергаментом форму та розрівнюють. Потім викладають начинку зверху, а половину тіста, що залишилася, розподіляють рівномірно зверху, розрівнюючи його. Після цього форму ставлять у попередньо розігріту до 180 градусів духовку та випікають до готовності, яку можна перевірити за допомогою сухого сірника. Готовий пиріг можна подавати як теплим, і повністю охолодженим.
Заливний пиріг із сардинами та рисом чудово підходить для сніданку чи легкого обіду, а також для пікніка чи вечірки. Заливний пиріг з сардинами та рисом - це смачна, ситна страва, яка легко готується. Спробуйте додати до начинки різні спеції, щоб надати страві нових відтінків смаку.
Читайте також: