Інгредієнти:
- м'якуш свинини 750 г;
- цибуля 1 штука;
- помідори у власному соку 200 г;
- селера 1 стебло;
- морква 1 штука;
- часник 2-3 зубчики;
- олія 2–3 ст. ложки;
- томатна паста 1 ч. ложка;
- сухе червоне вино 200мл;
- вода 300-350 мл;
- соль ⅔ ч. ложки;
- перець чорний мелений за смаком;
- лавровий лист 1 лист;
- розмарин 1 гілочка;
- мускатний горіх 1 щіпка.
М'ясо потрібно нарізати середніми шматочками, а цибулю, помідори та селеру — дрібними. Моркву потрібно натерти на великій тертці, часник пропустити через прес.
Далі у сковороді на середньому вогні розігріваємо олію. Свинину потрібно підрум'янити з усіх боків, після чого викласти на тарілку.
У тій же сковороді обсмажуємо цибулю, моркву та селеру до м'якості. Додаємо часник і готуємо ще півхвилини.
Додаємо томатну пасту і, помішуючи, обсмажуємо ще хвилину-півтори. Далі потрібно влити вино та гасити ще 2 хвилини.
Повертаємо м'ясо до сковороди. Додаємо помідори разом із соком, теплу воду, сіль, перець, лаврушку, розмарин та мускатний горіх.
Після закипання закрийте кришкою і готуйте на помірному вогні приблизно 1 годину.
Читайте також:
Олія, фарш, курка та ковбаса: АТБ здивував цінами перед Великоднем
Популярні новини зараз
Показати ще
Надя Дорофєєва показала Позитива так, як його не бачила навіть дружина: "Я вже не можу співати"
Софії Ротару більше немає: відомий музикант розповів, чому зникла легенда
Малина - ягідний чемпіон: як отримувати величезні, солодкі та ароматні плоди
Анна Трінчер зірвала спідню білизну і блиснула соковитим фруктом: ось за що вона заплатила 200 тис доларів
Ситний і швидкий сніданок: рецепт ніжних оладок з ковбасою та сиром усередині
Він просто тане в роті: рецепт заливного пирога з сардинами та рисом
Тепер кабанчика в селі заводити не треба: вчені вигадали, як вирощувати сало