Іноді навіть пельмені можуть набриднути. Але у світовій кулінарії є велика кількість рецептів пельменів, які можна балувати себе щодня.

Докладніше про те, як правильно приготувати соковиті пельмені за японським рецептом, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування соковитих пельменів за японським рецептом нам знадобиться:

Для тесту: Борошно - 1,5 склянки Вода – 0,5 склянки Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. ложка Соль - 0,5 ч. ложки * Для начинки: Фарш м'ясний - 300 г Капуста пекінська - 7 листя Цибуля ріпчаста - 1 шт. Чеснок - 1 зубчик Соус соєвий – 2 ст. ложки Горілка – 1 ч. ложка Олія - ​​1 ст. ложка Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. ложка Цукор - 1 ч.л. ложка Імбир мелений - 1 ч. ложка Перець чорний мелений - 1 ч. ложка

Спосіб приготування соковитих пельменів за японським рецептом:

Наріжте цибулю та часник дрібними шматочками. Додайте їх у м'ясний фарш разом із цукром, меленим перцем та імбиром. Після цього полийте горілкою і додайте соєвий соус і олію. Для того щоб суміш стала густою, додайте крохмаль.

Змішайте всю начинку та викладіть нарізану пекінську капусту. Все ретельно перемішайте.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

"Приховуйте всі могили": у Росії заборонили ховати військових, яких привезли з України

Показати ще

Якщо хочете зробити тісто для пельменів самостійно, візьміть борошно, кукурудзяний крохмаль і сіль та воду. Тепер все інтенсивно перемішайте, щоб вийшло тісто однорідне. Поступово розкотіть тісто тонким шаром і видавіть з нього кружечки, використовуючи склянку.

На кожне коло викладіть трохи начинки і добре скріпіть краї. Обсмажте пельмені на сковороді протягом декількох хвилин до рум'яності, а потім додайте в сковороду окропу. Прикрити кришкою і залишити пельмені нудитися на сковороді протягом 15 хвилин.

От і все. Японські пельмені готові та готові до подачі до столу! Ви можете насолоджуватися ніжним м'ясом у поєднанні зі смаком свіжої капусти та прянощів.

Читайте також: