Для приготування на сковороді гарячих бутербродів з картоплею потрібно:
  • білий батон - 9-10 скибочок;
  • куряче яйце - 1-2 шт.;
  • картопля (середня) - 4 шт.;
  • 200 гр сиру
  • зелена цибуля - 0,5 пучка;
  • чорний мелений перець, сіль, спеції – за смаком;
  • олія для смаження бутербродів.

Очищені картоплини потрібно натерти на середній тертці, трохи віджати від соку, що виділився. До натертої картопля, віджатий від соку, додаємо подрібнену зелену цибулю і натертий сир.

Сюди ж додаємо одне велике або два середні яйця, сіль, будь-які спеції до смаку, поперчити.

Добре перемішуємо картопляну масу.

Скибки батона щедро намазуємо картопляною масою, що вийшла, і залишаємо на 2-3 хвилини.

Олію розігріваємо в сковороді. Викладати скибки батона в сковороду картопляною стороною вниз. Смажити з цього боку на середньому вогні до рум'яності картоплі (приблизно 3-4 хвилини).

Перевертаємо бутерброди та обсмажуємо з іншого боку ще 1 хвилину.

Популярні новини зараз

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку

Показати ще

Читайте також:

Яка ж це смакота: рецепт закусочних млинців з крабовими паличками та сиром

Справжня спокуса: рецепт швидкої закуски на крекерах з крабових паличок, яєць та плавленого сиру

Її величність ніжність: рецепт соковитої буженини в розсолі. Такого ви ще не куштували