Для приготування на сковороді гарячих бутербродів з картоплею потрібно:
  • білий батон - 9-10 скибочок;
  • куряче яйце - 1-2 шт.;
  • картопля (середня) - 4 шт.;
  • 200 гр сиру
  • зелена цибуля - 0,5 пучка;
  • чорний мелений перець, сіль, спеції – за смаком;
  • олія для смаження бутербродів.

Очищені картоплини потрібно натерти на середній тертці, трохи віджати від соку, що виділився. До натертої картопля, віджатий від соку, додаємо подрібнену зелену цибулю і натертий сир.

Сюди ж додаємо одне велике або два середні яйця, сіль, будь-які спеції до смаку, поперчити.

Добре перемішуємо картопляну масу.

Скибки батона щедро намазуємо картопляною масою, що вийшла, і залишаємо на 2-3 хвилини.

Олію розігріваємо в сковороді. Викладати скибки батона в сковороду картопляною стороною вниз. Смажити з цього боку на середньому вогні до рум'яності картоплі (приблизно 3-4 хвилини).

Перевертаємо бутерброди та обсмажуємо з іншого боку ще 1 хвилину.

Популярні новини зараз

Пенсія 3758 гривень: хто отримає підвищені виплати і чому очікування багатьох пенсіонерів не виправдовуються

Липень принесе прорив: 5 знаків китайського Зодіаку, яким настав час змінювати життя

Малині - окріп і гірчиці, і нехай буде вам урожай мрії: перевірений спосіб для лінивих та розумних

Нова соцдопомога в Україні: з 1 липня стартують виплати. Хто отримає і скільки

Показати ще

Читайте також:

Яка ж це смакота: рецепт закусочних млинців з крабовими паличками та сиром

Справжня спокуса: рецепт швидкої закуски на крекерах з крабових паличок, яєць та плавленого сиру

Її величність ніжність: рецепт соковитої буженини в розсолі. Такого ви ще не куштували