- білий батон - 9-10 скибочок;
- куряче яйце - 1-2 шт.;
- картопля (середня) - 4 шт.;
- 200 гр сиру
- зелена цибуля - 0,5 пучка;
- чорний мелений перець, сіль, спеції – за смаком;
- олія для смаження бутербродів.
Очищені картоплини потрібно натерти на середній тертці, трохи віджати від соку, що виділився. До натертої картопля, віджатий від соку, додаємо подрібнену зелену цибулю і натертий сир.
Сюди ж додаємо одне велике або два середні яйця, сіль, будь-які спеції до смаку, поперчити.
Добре перемішуємо картопляну масу.
Скибки батона щедро намазуємо картопляною масою, що вийшла, і залишаємо на 2-3 хвилини.
Олію розігріваємо в сковороді. Викладати скибки батона в сковороду картопляною стороною вниз. Смажити з цього боку на середньому вогні до рум'яності картоплі (приблизно 3-4 хвилини).
Перевертаємо бутерброди та обсмажуємо з іншого боку ще 1 хвилину.
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
Читайте також:
Яка ж це смакота: рецепт закусочних млинців з крабовими паличками та сиром
Справжня спокуса: рецепт швидкої закуски на крекерах з крабових паличок, яєць та плавленого сиру
Її величність ніжність: рецепт соковитої буженини в розсолі. Такого ви ще не куштували