Страва за рецептом жюльєну з яєць та крабових паличок вийде дуже незвичайним та смачним. Жюльєн з яєць і крабових паличок здатний здивувати навіть досвідченого гурмана, який бачив мішленівські ресторани в усьому світі.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом жюльєну з яєць та крабових паличок, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом жюльєну з яєць та крабових паличок нам знадобиться:

Крабові палички - 100 г Яйце - 1 шт. Сир твердий - 75 г Майонез — 60 г Перець запашний мелений - за смаком Коріандр мелений - за смаком Сіль за смаком

Спосіб приготування страви за рецептом жюльєну з яєць та крабових паличок:

Для приготування смачного жюльєну з яєць та крабових паличок необхідно дотримуватися кількох важливих умов.

Перед початком приготування жюльєну з яєць та крабових паличок, покладіть яйце в каструлю, залийте холодною водою і додайте трохи солі. Доведіть воду до кипіння та варіть яйце на повільному вогні не більше 10 хвилин. Потім остудіть його в дуже холодній воді на 10-15 хвилин, перевернувши кілька разів.

Популярні новини зараз

Палять сірники просто на грядці: дивний трюк дачників, який реально рятує огірки від білої напасті

Рік Червоного Коня: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2026 рік, дізнайтесь, що на вас чекає

Неймовірно смачно: рецепт ситних круасанів, які стануть вашим улюбленим сніданком

Можуть відібрати квартиру за комуналку? Юристи пояснили всю правду українцям

Показати ще

Увімкніть духовку для попереднього розігріву на 190 градусів. Продовжуйте приготування, очистивши яйце від шкаралупи та нарізавши його невеликими шматочками. У глибокій мисці з'єднайте нарізане яйце з крабовими паличками, які повинні бути попередньо очищені від пакування.

Далі, щоб додати в жюльєн з яєць та крабових паличок необхідні смакові якості, посипте його меленим запашним перцем, додайте коріандр, також приправте приготовану масу сіллю та майонезом. Перемішайте всі інгредієнти жюльєну з яєць та крабових паличок у мисці.

Для запікання жюльєну з яєць та крабових паличок, використовуйте порційні форми, які вам підходять. Заповніть кожну форму приблизно наполовину підготовленою масою. Натріть твердий сир середньою теркою і рівномірно розподіліть поверх крабово-яєчної маси.

Відправте форми з жюльєном з яєць і крабових паличок в духовку на 5-7 хвилин до розплавлення сиру при температурі 190 градусів. Коли жюльєна з яєць та крабових паличок готовий, відразу подавайте до столу та насолоджуйтесь смаком.

Читайте також:

Гості з'їдають по 10 штук: рецепт фаршированих крабових паличок з твердим сиром, яйцем та часником

Ніжче не буває: рецепт голубців у листі буряків. Обов'язково побалуйте свою сім'ю

Королівська закуска: рецепт ніжної ікри з печериць від Євгена Клопотенка